ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάουρα Νάργες ‑ Γενέθλια για τον Χρήστο Σαντικάι: «Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Λάουρα Νάργες ‑ Γενέθλια για τον Χρήστο Σαντικάι: «Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι. Ο τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του το Σάββατο (15/6) με την παρουσιάστρια να του εύχεται με ένα τρυφερό φιλί και τον γιο τους αγκαλιά. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο δύο ετών, τον Αλέξανδρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λάουρα Νάργες ευχήθηκε και δημόσια στον σύζυγό της, με μια ανάρτηση στα προσωπικά της social media με την διώροφη τούρτα με σχέδια από πιάνο και πεντάγραμμο, και με ένα μακροσκελές μήνυμα στο οποίο εκφράζει την εκτίμησή της που ο Χρήστος Σαντικάι μπήκε στη ζωή της.

Τρυφερές ευχές από τη Λάουρα Νάργες για τον Χρήστο Σαντικάι

«Χρόνια πολλά στον άντρα μου, στον μπαμπά μας που αγαπάμε τόσο πολύ! Καλώς ήρθες στην δεκαετία μου. Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις πάντα υγεία σε σώμα και ψυχή, να μη σταματάς να ονειρεύεσαι και να κατακτάς τους στόχους σου. Ο Αλέξανδρος και εγώ θα είμαστε δίπλα σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, διότι σε αγαπάμε και πιστεύουμε σε εσένα! Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς που στηρίζει την οικογένεια του και για αυτό θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Σε αγαπώ πολύ! Happy Dirrty 30 Baby!» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Τι δήλωνε για εκείνον και για την αποχή της από την τηλεόραση Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει: «Μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο χρόνος που πέρναγα και περνάω ακόμα φυσικά μαζί με το παιδί μου. Εσύ μπορείς να τον δεις εκεί απέναντι είναι. Έχουμε έρθει οικογενειακώς εδώ. Ο γιος μου και ο άντρας μου είναι οι γλυκύτατοι άντρες μου. Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Ήμασταν πολύ τυχεροί μας ήρθε πολύ γρήγορα.

Ήρθε ο Αλέξανδρος, βέβαια είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Τα είχαμε πει πριν δύο χρόνια που είχα έρθει εδώ. Ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένεια μου, να φροντίζω το παιδί μου. Δεν είχα αυτήν την ανάγκη να βγω έξω. Είχα αυτήν την ανάγκη της οικογένειας και της φωλιάς. Βοήθησε και το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι αυτός που είναι. Είναι ο άνθρωπος μου. Είναι σαν να ήμασταν από πάντα μαζί. Έχουμε βρεθεί και ταιριάζουμε απόλυτα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb