Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Γιώργος Τσαλίκης ‑ Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι

Νέο βίντεο κλιπ


Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2015

Γιώργος Τσαλίκης ‑ Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι

Το πρώτο δείγμα αυτού του νέου CD που ετοιμάζει ο Γιώργος Τσαλίκης και οι συνεργάτες του,  «ΖΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ»,  μόλις έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα  ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου και διαδικτυακά με ένα Video Clip που πραγματικά μας ταξιδεύει. Το τραγούδι είναι σε μουσική  Κωνσταντίνου Παντζή και Μάριου Ψιμόπουλου , στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, και σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή - Νίκου Σουλιώτη και Μάριου Ψιμόπουλου. Η σκηνοθεσία είναι του Louis Gabriel.

 Το τραγούδι απο την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του (πρώτες μεταδόσεις στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα Ελλαδας & Κύπρου), καρφώθηκε στην 10αδα του επίσημου airplay όλων των ραδιοφώνων.

 Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο τραγούδι που κυκλοφορεί απο την νέα δισκογραφική εταιρεία του Γιώργου Τσαλίκη την Spin Records μιας και η GABI Music με την Spin Records δώσανε χέρια συνεργασίας και προχωράνε πλέον μαζί.

 Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέαβασε το τραγούδι σε όλα τα Social Media που διαθέτει ευχαριστωντας όλους τους συντελεστές αυτού του τραγούδιού. 

''ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ YouTube ! 
Ευχαριστω πολύ τους δημιουργούς του τραγουδιού μας Κωνσταντίνο Παντζη , Μάριο Ψιμοπουλο , τη Βικυ Γεροθοδωρου , το Νικο Σουλιώτη ,το σκηνοθέτη Louis Gabriel , το Νικο Αλεξαδράτο για το μονταζ , την ομάδα της Spin της καινούργιας μας παρέας ,την ομάδα της Gabi , τη Βασω Σαρματζή που είμαστε ήδη στη δεκάδα των ραδιοφώνων , την Κατερινα Σοφρωνη που κανονίζει ολα τα κυριολεκτικά μου ταξίδια ... και φυσικά τον αδερφό μου Μάριο Χαπερη που ειναι πάνω και πίσω απο ολα όσα κανω 
Ελπίζω να το αγαπήσετε το καινούργιο μας μωρό
Αφιερωμένο σε αυτούς που τολμάνε !!''

 Τα πρώτα σχόλια απο τους θαυμαστές του Γιώργου είναι ότι περιμέναν καιρό το κάτι ''διαφορετικό'' μιας και μας έχει συνηθισει ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια με πιο ανεβαστικά τραγούδια, παρόλα αυτά όμως η παρατήρηση όλων ήταν ότι αυτή η αναμονή τελικά άξιζε και με το παραπάνω.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb