Celebs

«Έγινα gay για ένα χρόνο»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2012

«Έγινα gay για ένα χρόνο»

Ο Timothy αποφάσισε να γράψει στο Facebook πως είναι gay. Το ανακοίνωσε και στους γονείς του, το είπε σε όλους του τους φίλους, σε συγγενείς και σε συναδέλφους.

Όλα ήταν μέρος του σχεδίου του. Ο νεαρός Αμερικανός θέλησε να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ως ομοφυλόφιλος για να διαπιστώσει το ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι. Κι έτσι έγινε.

Ο Τimothy είχε στήσει τόσο καλά το σχέδιο, ώστε παρουσίασε ακόμη και τον «φίλο» του: έναν πραγματικό gay, ο οποίος τον προστάτευε από το φλερτ άλλων ανδρών.

Tι έγινε αυτόν το χρόνο λοιπόν - οι φίλοι του έκοψαν επαφές μαζί του και απομακρύνθηκε από τους γονείς του, συγκεκριμένα η μητέρα του δήλωσε πως θα προτιμούσε να μάθαινε ότι ήταν βαριά άρρωστη, παρά να έχει έναν gay γιο.

Ο Τimothy κατέγραψε όλα τα περιστατικά και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν σε κέντρα άστεγων ομοφυλόφιλων.

Όπως έγραψε: «Eίναι απίστευτο το βάρος που σηκώνουν αυτοί οι άνθρωποι. Και, ξέρετε, εκείνοι δεν μπορούν να πουν, "Eντάξει, σε έξι μήνες θα γίνω και πάλι ο εαυτός μου", όπως έκανα εγώ».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb