ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακυρώνεται η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 28, 2019

Ακυρώνεται η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τεχνικούς λόγους επικαλείται ο διοργανωτής της εκδήλωσης «Στης Ακρόπολης τα μέρη» με τον Σταμάτη Κόκοτα, ανακοινώνοντας την ακύρωση της συναυλίας στο Ηρώδειο. Η συναυλία θα γίνονταν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και στη σκηνή θα ήταν μαζί με τον Σταμάτη Κόκοτα και ο γιός του Δημήτρης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Espresso και ο Νίκος Νικολίζας με τον σπουδαίο καλλιτέχνη, ο Σταμάτης Κόκοτας δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε πολύ με την εξέλιξη. «Μου μετέφεραν κι εμένα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία για τεχνικούς λόγους. Δεν ξέρω τίποτα άλλο πάνω στο θέμα. Πάντως, είναι γεγονός ότι στενοχωρήθηκα γιατί την περίμενα αυτή την ημέρα. Ωστόσο ελπίζω πως θα γίνει κάποια άλλη στιγμή».

Για τον 82χρονο τραγουδιστή, τον αγαπημένο του Αριστοτέλη Ωνάση, με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, θα ήταν η πρώτη φορά που θα έδινε μια προσωπική συναυλία στον χώρο του αρχαίου ωδείου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο οποίος έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Το λιτό δελτίο Τύπου που εστάλη από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ανέφερε απλά ότι «η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα στο Ηρώδειο, στις 2/10/19, δεν θα πραγματοποιηθεί για τεχνικούς λόγους», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγορές που έχουν γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά (www.ticketservices.gr & tickets.public.gr) θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφή στην κάρτα θα γίνει χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από τους αγοραστές. Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb