Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

To PornHυb προσφέρει ένα διαφορετικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πέρυσι πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να στείλουν ως δώρο την προσφορά του


Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2020

To PornHυb προσφέρει ένα διαφορετικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πέρυσι πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να στείλουν ως δώρο την προσφορά του PornHυb.

Και φτάνει λοιπόν αυτή η μέρα του χρόνου που γεμίζουμε με καρδούλες, τριαντάφυλλα και μηνύματα αγάπης, λες και αν είσαι εpωτευμένος, περιμένεις να έρθει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου.

Το PornHυb λοιπόν και φέτος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την διαφορά και να στείλεις ένα δώρο στον αγαπημένο ή στην αγαπημένο σου που σίγουρα είναι ασυνήθιστο και δεδομένα ο αποδέκτης του θα το θυμάται για καιρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Honestly, I can't decide who is cuter @darealginavalentina or her adorable perverted teddy bear. Enjoy free Pornhub Premium all Valentine’s day 😍 #phworthy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, το νούμερο ένα site εpωτικού περιεχομένου προσφέρει μία ολόκληρη ημέρα σε Premium λογαριασμό που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του.

Μάλιστα, δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που θα στείλει το δώρο αυτό (αν δεν το κρατήσει για τον εαυτό του), να φτιάξει και ένα personalised στον αποδέκτη, με πρωταγωνιστές διάφορους ποpνοστάρ όπως η Asa Akira και Rod Jackson.

Πέρυσι, η προσφορά αυτή είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επωφελήθηκαν από αυτή...

Μιλώντας σχετικά, ο αντιπρόεδρος του PornHυb, Corey Price είπε: «Θέλουμε να τους φτιάξουμε την διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Τι μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhυb.

Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος σου, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την... αγάπη της ημέρας».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb