Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Μητέρα κουράστηκε να καθαρίζει σπίτια και βγάζει 439.000 ευρώ τον χρόνο στο OnlyFans

Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram


Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2021

Μητέρα κουράστηκε να καθαρίζει σπίτια και βγάζει 439.000 ευρώ τον χρόνο στο OnlyFans
@instagram.com/texasthighs/

Μία μητέρα δύο παιδιών στο Τέξας δούλευε σκληρά ως καθαρίστρια σπιτιών ενώ φρόντιζε παράλληλα και τις 2 κόρες της μέχρι που πήρε μία μεγάλη απόφαση για εκείνη και την οικογένειά της. Στράφηκε στο OnlyFans και πλέον… «καθαρίζει» κοντά στα 440.000 ευρώ το χρόνο!

Η Courtney Ann κουράστηκε από τις έντονες μέρες της ως καθαρίστρια και τη φροντίδα των δύο παιδιών της, άλλα όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα «Texas Thighs» στο OnlyFans, η ζωή της άλλαξε για πάντα. Όπως άλλωστε αρκετών γυναικών παγκοσμίως που έχουν δει τα εισοδήματά τους να εκτοξεύονται.

Η 38χρονη, από το Φορτ Γουόρθ του Τέξας, έπρεπε να κάνει και το μεγαλύτερο μέρος των δουλειών και του δικού της σπιτιού καθώς ο σύζυγός της Νικ, 41 ετών, έλειπε τις περισσότερες ώρες στην εργασία του.

Η ίδια εξήγησε: «Οι μέρες μου ήταν γεμάτες, αγχωτικές και κουραστικές. Ο σύζυγός μου έφευγε για τη δουλειά πολύ νωρίς, έτσι εγώ μαγείρευα για τα κορίτσια, φόρτωνα το αυτοκίνητο με είδη καθαρισμού και τον εξοπλισμό, και μετά τα πήγαινα στο σχολείο. Στη συνέχεια, συνέχιζα για να καθαρίσω ένα σπίτι, να τρέξω στο κατάστημα για να πάρω ό,τι άλλο χρειαζόμουν, να μαζέψω τα κορίτσια και να τα πάω στις δραστηριότητές τους».

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Ann 💗 (@texasthighs)

Ο σύζυγός της την παρότρυνε να στραφεί στα social media

Η 38χρονη μαμά αγαπούσε τα social media. Συχνά ενώ χάζευε στο timeline της έδειχνε τις ελκυστικές γυναίκες που έβγαιναν σε αυτό στον σύζυγό της, Νικ.

Ο άντρας της πάντα της έλεγε ότι ήταν εξίσου καuτή με τις κυρίες στο διαδίκτυο και μάλιστα την παρακίνησε να δημοσιεύσει δικές της σeξι φωτογραφίες.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Ann 💗 (@texasthighs)

Η ίδια εξήγησε: «Μια μέρα, είδαμε αυτό το κορίτσι που ήταν κοντό σαν εμένα και ο Νικ μου είπε« δεν βλέπω γιατί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο αν το ήθελες».

«Άρχισα να δημοσιεύω φωτογραφίες χωρίς το πρόσωπό μου και χρησιμοποίησα αναρτήσεις στο Instagram για να μας εμπνεύσουν. Μετά από ένα μήνα, είχα 15.000 followers», συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Ann 💗 (@texasthighs)

Το ξεκίνημα στο OnlyFans και η ρήξη με την οικογένειά της

Η Courtney ξεκίνησε τις αναρτήσεις στη σελίδα με εικόνες από το δυνατό της σημείο, τα πόδια και τα οπiσθιά της. Γι ‘αυτό και ονόμασε τη σελίδα της OnlyFans «Texas Thighs».

Το ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο με την αντίδραση που έλαβε στο διαδίκτυο. Ωστόσο δεν πήραν τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα της 38χρονης με τον ίδιο τρόπο. Κυρίως οι γονείς της με τους οποίους υπήρξε ρήξη.

Παρόλο που η καuτή καριέρα της έχει προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση με την οικογένεια της, η Λι δεν μετανιώνει.

Μετά από έξι μήνες δημοσιεύσεων σeξι φωτογραφιών στο διαδίκτυο, κατάφερε να εγκαταλείψει τη δουλειά της καθαριότητας. Σήμερα κερδίζει 439.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 10 φορές τον προηγούμενο μισθό της.

View this post on Instagram

A post shared by Courtney Ann 💗 (@texasthighs)

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb