Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Dolce Vita

Πως μπορείτε να «φυλακίσετε» τη ζέστη στο σπίτι σας το χειμώνα

Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2022

Πως μπορείτε να «φυλακίσετε» τη ζέστη στο σπίτι σας το χειμώνα
@JulieK via Twenty20

Τον χειμώνα σίγουρα όλοι έχουμε έννοια να διατηρήσουμε ζεστό το σπίτι μας. Και αυτό μπορεί να γίνει.

Αν ακολουθήστε μερικά συγκεκριμένα βήματα, τότε μπορείτε και να διατηρήσετε όλους του χώρους ζεστούς αλλά και να ξοδεύετε λιγότερα σε ρεύμα, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο.

Κλείστε όλα τα παράθυρα και εντοπίστε εκείνα τα μέρη που εντοπίζετε μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία. Αν από κάπου μπάζει, τότε πρέπει να προμηθευτείτε μονωτικές ταινίες για να αντιμετωπιστεί η «διαρροή» της ζέστης. Αν αερίζετε το σπίτι, τότε προτιμήστε να το κάνετε για μικρό χρονικό διάστημα και με συνοδεία ήλιου. Αν οι κουρτίνες σας είναι βαριές, τότε να τις ανοίγετε και αυτές όσο έχει ήλιο, ενώ τα παντζούρια καλύτερα να τα κλείνετε όσο γίνεται νωρίτερα, ώστε να μην πέφτει η θερμοκρασία στο σπίτι μετά τη δύση του ηλίου.

Η εξώπορτα θα πρέπει να είναι σφραγισμένη και βάλτε χαλιά, που αυξάνουν τη θερμότητα. Τέλος, κλείστε τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε για να μη δημιουργούνται ανεπιθύμητα ρεύματα.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb