Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Το Netflix βάζει στο στόχαστρο όσους μοιράζουν κωδικούς: Tι ανακοινώθηκε

Η αλλαγή που ανακοίνωσε


Δημοσίευση ΜΑΡ 17, 2022

Το Netflix βάζει στο στόχαστρο όσους μοιράζουν κωδικούς: Tι ανακοινώθηκε

Να μειώσει το φαινόμενο του μοιράσματος κωδικών, επιχειρεί το Netflix σύμφωνα με τη νέα του ανακοίνωση.

Ο τρόπος που λειτουργούσε το Netflix είχε πάντα... παραθυράκια για να το χρησιμοποιεί κάποιος δωρέαn ή με μειωμένο κόστος, ειδικά με τον πρώτο μήνα που ήταν δωρεάν. Αφού αυτό κόπηκε στο στόχαστρο της εταιρίας μπαίνουν αυτοί που μοιράζονται τους κωδικούς με συγγενείς και φίλους, με αποτέλεσμα να χάνονται εκατομμύρια εσόδων.

Κάτι που εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς με την χθεσινή ανακοίνωση της πλατφόρμας streaming, σχετικά με τον τρόπο που θα μοιράζεται κάποιος τους κωδικούς του με κάποιον που δεν ζει στο ίδιο σπίτι. Με το αζημίωτο βέβαια...

Η συγκεκριμένη επιλογή που είναι σε επίπεδο δοκιμής θα ισχύει μόνο για τρεις χώρες, οι οποίες είναι η Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού εκεί όπου για κάθε έξτρα μέλος του συνδρομητικού πακέτου η χρέωση θα είναι περίπου $2.99 δολάρια.

Όπως αναφέρεται, θα μπορεί κάποιος να προσθέσει δύο εναλλακτικούς λογαριασμούς σε ισάριθμα άτομα που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι, κρατώντας το προφίλ, τις ρυθμίσεις και της προτάσεις. Κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν και με τις αυξήσεις που ξεκίνησαν από μερικές χώρες και πλέον έχουν επεκταθεί σε περισσότερες, το συγκεκριμένο μέτρο αν αποδειχθεί αποτελεσματικό και βοηθήσει στην αύξηση των εξόδων, δεδομένα θα το δούμε και αλλού.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb