Νέα

MasterChef: Με «παρελθόν» οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση


Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2022

MasterChef: Με «παρελθόν» οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Στους τρεις πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα κατέληξε το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας μετά το τεστ δημιουργικότητας και το Μystery Βox που είχε άρωμα πολιτικής κουζίνας.

Η διαδικασία ξεκίνησε με το Mystery Box με τους κριτές να ανακοινώνουν ότι από τους 14 διαγωνιζόμενους στο MasterChef αυτός που κέρδισε με το καλύτερο πιάτο κατακτώντας και την ασυλία ήταν ο Νικήτας παρά την προσπάθεια του Χριστόφορου που έπασχε, όμως, από εμφάνιση.

Ο νικητής του Mystery Box!

Επόμενη πρόκληση για τους παίχτες του MasterChef το τεστ δημιουργικότητας με την Ελπίδα να επιβεβαιώνει την εικόνα που σχημάτισαν οι συμπαίχτες της καθώς ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν που είχε το καλύτερο πιάτο ανάμεσα στα τρία καλύτερα κερδίζοντας τον Νίκο Π. και τον Νικήτα.

Η Ελπίδα κέρδισε για δεύτερη φορά σε Τεστ Δημιουργικότητας

«Ελπίδα πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Ήσουν η καλύτερα προσπάθεια. Και η Ελπίδα κι ο Νικήτας θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον Γιάννο και να του πάρουν την κάρτα ασυλίας» ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Νικήτας δεν προκάλεσε τον Γιάννο - Η απίστευτη αντίδραση του Ιωαννίδη!

Στον αντίποδα τα χειρότερα πιάτα βρέθηκαν να έχουν οι Γρηγόρης, Παναγιώτης, Μάριος, Καλλιόπη, Χριστόφορος και Βασίλης με τους κριτές του MasterChef να καταλήγουν στην τριάδα Γρηγόρης, Παναγιώτης και Καλλιόπη, τρεις παίχτες, δηλαδή, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκ νέου σε διαδικασία υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb