Νέα

Survivor: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Μυριέλλα Κουρεντή – «John, σου έρχομαι»


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2022

Survivor: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Μυριέλλα Κουρεντή – «John, σου έρχομαι»

Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που ξεκίνησε στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, δεν έχει τέλος!

Οι κατηγορίες για προσωπικά συμφέροντα συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/3) στο Survivor και κανείς δεν ξέρει πια πού, πώς και αν μπορεί η κατάσταση να εκτονωθεί.

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου φαγητού της εβδομάδας «πάγωσε» τους παίκτες και των δυο ομάδων. Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε και εκείνη στην κλινική επειγόντως.

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor αυτήν την εβδομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ που κάποιοι δεν άντεξαν και αποχώρησαν από το χώρο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς ή η Τζο Μαριδάκη αποχαιρέτισε το Survivor;

Ναυσικά σε Σπύρο: Δε δέχομαι σεξιστικά σχόλια – Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor;

Ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε ότι αν φύγει η Τζο, προτιμά να φύγει ο ίδιος και να μπει η Τζο στη θέση του στην μπλε ομάδα. Η Τζο ρωτήθηκε για το αν θα δεχτεί την πρόταση που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας και απάντησε θετικά.

Ο ίδιος πάντως στον λόγο του μίλησε για ηλικιακά όρια και συμβόλαια, για το γεγονός πως θεωρεί ότι θυσιάζονται ισχυρά συμβόλαια κι οικονομικά συμφέροντα και θα αποχωρήσει μία δυνατή παίκτρια, όπως η Τζο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ναυσικάς.

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58. Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και πρόσθεσε:

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» κατέληξε.


Η Μυριέλλα Κουρεντή αποχωρεί από το Survivor

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν ήταν άλλος από την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Πραγματικά νιώθω τέλεια. Ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το ήθελε πολύ κι η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί και δεν θα ήθελα να φύγει εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Προσευχήθηκα κι η φράση χωρίς να το σκεφτώ ήταν John σου έρχομαι…. Κλείνει το Survivor αλλά ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, που λέγεται αληθινή ζωή. Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη για να γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της ένωσης» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγο πριν την ανακοίνωση, η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο που γίνεται το Συμβούλιο του Νησιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb