Παράξενα

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου ριάλιτι σόου σε αυτή την πλατφόρμα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2022

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου ριάλιτι σόου σε αυτή την πλατφόρμα

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα μετατρέποντας την καθημερινότητά σας σε ένα ριάλιτι που θα μπορούσε να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε από οπουδήποτε στον κόσμο; Αποδεικνύεται ότι μπορείτε πραγματικά.

Το SpiedLife είναι μια αναπτυσσόμενη διεθνής reality πλατφόρμα που ουσιαστικά επιτρέπει στους ανθρώπους να μετατρέψουν τη ζωή τους σε ριάλιτι με τη βοήθεια webcams.

Εάν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εγκαταστήσετε μερικές κάμερες στο σπίτι σας και να μεταδώσετε τη ζωή σας σε εντελώς αγνώστους 24 ώρες την ημέρα, η καθημερινή ζωή σας θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Big Brother.

Το SpiedLife επιτρέπει στους streamers να παραμένουν σε επαφή με το κοινό τους μέσω των αιθουσών συνομιλίας, να παρακολουθούν τη δημοτικότητα του καναλιού τους και να τους πληρώνει για να μοιράζονται τη ζωή τους στην πλατφόρμα. Αλλά σε μια εποχή όπου το απόρρητο λαμβάνεται πιο σοβαρά από ποτέ, πολλοί πιστεύουν ότι το SpiedLife θα μπορούσε να έχει μια σκοτεινή πλευρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το SpiedLife είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά η ιδέα της έκθεσης των περισσότερων πτυχών της προσωπικής ζωής, μερικές φορές συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ηθικής απόψεως όπως και ασφάλειας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανάπτυξη της πλατφόρμας SpiedLife», δήλωσε πέρυσι ο Mario Sacco, διευθυντής casting του SpiedLife.

«Συνεχίζουμε να προσελκύουμε κοινό από όλο τον κόσμο με πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές το μήνα. Η πρώτη πλατφόρμα του είδους της, ανοίγει την πόρτα στον πειραματισμό με νέα έθιμα και κουλτούρες, δείχνοντας την πραγματική ζωή σε όλο τον κόσμο με λίγους απλούς περιορισμούς… συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους και όχι προβολή γυμνού και σeξ». Ενώ μερικοί από τους ανθρώπους που κάνουν streaming στο SpiedLife είναι ιδιοκτήτες μπαρ, παμπ ή κλαμπ που ουσιαστικά προωθούν τις επιχειρήσεις τους δωρεάν, οι περισσότεροι είναι κανονικοί άνθρωποι που βρίσκουν ενδιαφέρουσα την ιδέα να μεταδίδουν τη μέση, βαρετή ή παράξενη ζωή τους για κέρδος...

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb