Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Οι νικητές της Eurovision σε περιοδεία συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ουκρανικό στρατό

Ο επικεφαλής του συγκροτήματος Όλεχ Πσιούκ δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου στο Λβιβ ότι το συγκρότημα θα ανακοινώσει σύντομα μέσω του Instagram πού θα πραγματοποιήσει περιοδεία.


Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2022

Οι νικητές της Eurovision σε περιοδεία συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ουκρανικό στρατό

Οι νικητές της Eurovision 2022, Kalush Orchestra, θα κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον ουκρανικό στρατό.

Συγκεκριμένα, οι ουκρανοί νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022 σχεδιάζουν μια περιοδεία στην Ευρώπη για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες συνεχίζουν να προβάλλουν σφοδρή αντίσταση στις ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν στις 24 Φεβρουαρίου στη χώρα τους, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι ίδιοι.

Το συγκρότημα Kalush Orchestra θριάμβευσε στο διαγωνισμό το περασμένο Σάββατο τονώνοντας σημαντικά το ηθικό των Ουκρανών. Ο επικεφαλής του συγκροτήματος Όλεχ Πσιούκ δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου στο Λβιβ ότι το συγκρότημα θα ανακοινώσει σύντομα μέσω του Instagram πού θα πραγματοποιήσει περιοδεία.

«Σε κάθε παράσταση θα συγκεντρώνουμε κεφάλαια για τις ανάγκες του στρατού», δήλωσε. Ο Πσιούκ πρόσθεσε πως ελπίζει ότι η Ουκρανία θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό της Eurovision την ερχόμενη χρονιά και ευχαρίστησε τους υπερασπιστές της χαλυβουργίας Αζοφστάλ στη Μαριούπολη για το θάρρος τους να κρατήσουν τόσο καιρό.

Οι μαχητές στο τελευταίο οχυρό που έχει απομείνει στη Μαριούπολη έχουν αρχίσει να παραδίδονται, όμως ουκρανός προεδρικός σύμβουλος δήλωσε πως το θάρρος τους άλλαξε την πορεία του πολέμου.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb