Παράξενα

Σπάνια πάθηση κάνει 19χρονη να μοιάζει με παιδάκι

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Σπάνια πάθηση κάνει 19χρονη να μοιάζει με παιδάκι

Κοιτάζοντας την Aboli Jarit, μια νεαρή γυναίκα από τη Νατζαπούρ της Ινδίας, θα πιστεύατε λογικά πως είναι παιδί όχι μεγαλύτερο των 8 ετών, παρόλο που είναι πραγματικά 19 ετών.

Η Aboli, η οποία έχει ύψος μόλις 3 πόδια και 4 μέτρα, πρόσφατα έγινε viral αίσθηση στο διαδίκτυο αφού μοιράστηκε την ιστορία της.

Ως μωρό, η Aboli διαγνώστηκε με νεφρική ραχίτιδα, μια πολύ σπάνια πάθηση που συνδυάζει χρόνια νεφρική νόσο με παραμόρφωση των οστών. Μάλιστα, γεννήθηκε χωρίς κύστη, επομένως πρέπει να φοράει πάνες όλη την ώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Τα οστά του κοριτσιού αδυνατούσαν σταδιακά όσο περνούσε ο καιρός και τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει, κάτι που ήταν βάναυσο, καθώς πάντα της άρεσε να τραγουδάει και να χορεύει. Κάθε μέρα είναι αγώνας για την 19χρονη, αλλά κάπως έτσι βρίσκει το κουράγιο να είναι αισιόδοξη και να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. «Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη σπάνια ασθένεια, το καλό είναι ότι εξακολουθώ να επιζώ και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτήν», είπε η Aboli Jarit στο Jam Press. «Θέλω να γίνω τραγουδίστρια και ηθοποιός, στο Μπόλιγουντ και στο Χόλιγουντ, ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb