Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Γιώργος Λιάγκας: Βγες και πες στο τραγούδι σου ότι ο είμαι μαλ…, μαζί σου κι εγώ θα συμφωνήσω

Η θεματολογία των trap τραγουδιών ήταν ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό»


Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2022

Γιώργος Λιάγκας: Βγες και πες στο τραγούδι σου ότι ο είμαι μαλ…, μαζί σου κι εγώ θα συμφωνήσω

Η θεματολογία των trap τραγουδιών ήταν ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Nivo. Ο Νίκος Βουρλιώτης άκουγε με προσοχή την άποψη του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τους στίχους που έχουν τα trap τραγούδια.

Όμως, ο παρουσιαστής κάποια στιγμή δεν πρόσεξε και ξεχάστηκε πως η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά και του ξέφυγε μια «απαγορευμένη» λέξη και έκανε τη Φαίη Σκορδά να «παγώσει».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Βουρλιώτη: «Υποτίθεται ότι οι νέοι μουσικοί, στίχοι, το νέο ρεύμα πρέπει να αποδομούν το παλιό και να κάνουν μια πρόταση για το νέο. Αν το παλιό το εκφράζω εγώ που είμαι κατεστημένο τόσα χρόνια δημοσιογράφος, βγες και πες στο τραγούδι σου ότι ο Λιάγκας είναι μαλ…ς, μαζί σου κι εγώ θα συμφωνήσω. Όμως, πρότεινέ μου κάτι καλύτερο από τον Λιάγκα. Μη μου προτείνεις να πάρω όπλο να πάω να καθαρίσω τους αστυνομικούς και να πάρω ναρκωτικά. Εκεί διαφωνώ εγώ».

Η Φαίη Σκορδά προς στιγμή «πάγωσε» όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι από την στιγμή που το «Πρωινό» είναι live.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb