Dolce Vita

Τι άλλο μπορούμε να πλύνουμε στο πλυντήριο ρούχων;

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2022

Τι άλλο μπορούμε να πλύνουμε στο πλυντήριο ρούχων;
@studioomg via Twenty20

Στο πλυντήριο εκτός από ρούχα, πλένουμε ενίοτε και τα αθλητικά παπούτσια. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορούμε να βάλουμε στο πλυντήριο και να μοιάζουν σαν καινούργια. Όπως τα τέσσερα παρακάτω:

Σφουγγαρίστρα

Αφαιρέστε το κάτω μέρος της σφουγγαρίστρας, κάντε του πρώτα ένα πλύσιμο στο χέρι και βάλτε το μέσα στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία. Αλλά να προσέξετε πρώτα αν στην συσκευασία της γράφει ότι επιτρέπεται να μπαίνει στο πλυντήριο, αφού δεν είναι όλα τα υλικά κατασκευής κατάλληλα για πλύσιμο με αυτόν τον τρόπο.

Κρεβατάκι κατοικίδιου

Αν έχετε κρεβατάκι αφρού για το κατοικίδιο σας, τότε μπορεί να μπει στο πλυντήριο. Βγάλτε το εξωτερικό του κάλυμμα και βάλτε το στο πλυντήριο με κρύο νερό και τη συνηθισμένη ποσότητα απορρυπαντικού.

Λούτρινες κούκλες

Βάλτε τις λούτρινες κούκλες είτε σε μια μαξιλαροθήκη, είτε σε μια σακούλα πλυντηρίου. Βάλτε το ελαφρύ πρόγραμμα του πλυντηρίου στις χαμηλές στροφές, με το νερό να πρέπει να είναι κρύο. Αν έχουν οποιαδήποτε εξαρτήματα πάνω τους, αφαιρέστε τα προηγουμένως.

Κουρτίνα μπάνιου

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, το ίδιο συμβαίνει και με τις κουρτίνες μπάνιου, οι οποίες μπορούν να μπουν στο πλυντήριο. Βάλτε κανονική ποσότητα απορρυπαντικού, ενώ αν θέλετε ιδανικά αποτελέσματα, βάλτε μαζί μερικές πετσέτες μπάνιου.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb