Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Παράξενα

Ίος: Μόλις πιεις το σφηνάκι σου, θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν!

Το «έθιμο» αυτό γίνεται σε αρκετά μαγαζιά του νησιού

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2022

Ίος: Μόλις πιεις το σφηνάκι σου, θα σε χαστουκίσει η μπαργούμαν!

Όταν σε ρωτάνε «που θα πας διακοπές μετά τις Πανελλήνιες», σίγουρα η πιο δημοφιλής απάντηση είναι η Ίος.

Ένα βίντεο από το νησί – που πλημμυρίζει από νέους κάθε εθνικότητας τα καλοκαίρια – έγινε viral για ένα «έθιμο» που υπάρχει σε ένα από τα μπαρ του.

Ένας τουρίστας πίνει σφηνάκι σε ένα μπαρ του νησιού και στη συνέχεια, η υπάλληλος του μαγαζιού της Ίου, αφού βάλει μπογιά στα χέρια της, τον χαστουκίζει.

Το «έθιμο» αυτό γίνεται σε αρκετά μαγαζιά του νησιού, όπου προσφέρονται πακέτα μέσω των οποίων ο πελάτης πίνει σφηνάκια και δέχεται μετά ένα… χτύπημα.

Υπάρχουν μάλιστα διάφορες «προκλήσεις» για τους πελάτες. Ο κάθε τουρίστας μπορεί να επιλέξει το «7 shots challenge», όπου πίνει απευθείας επτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία μπλούζα, είτε το «slap shot challenge», στο οποίο αφού πίνει ένα σφηνάκι, στη συνέχεια τρώει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν, η οποία βρίσκεται πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

Κι αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα…χαστούκια, υπάρχουν μαγαζιά που ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με τι θέλει να τον χτυπήσουν. Υπάρχουν σφυριά, πινακίδες, σανίδες, καφάσια, μέχρι και πυροσβεστήρες. Φυσικά ο πελάτης σε αυτές τις περιπτώσεις φορά κράνος.

Οι τουρίστες παρουσιάζουν την δραστηριότητα αυτή ως κάτι «must» για κάθε επισκέπτη του νησιού και τα βίντεο στα social mediα όλο και αυξάνονται:

@torsssssssss 5 € goes a long way in greece #ios #travel #greece #slap #foryoupage ♬ I just did a bad thing bill wurtz - Cam
@melissadoomstx Must do in Ios🤪 #slapshot #ios #greece ♬ origineel geluid - MelissaDoomst
[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb