Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Σασμός: Αποκλειστικά πλάνα από το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2022

Σασμός: Αποκλειστικά πλάνα από το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο

Ο Σασμός φτάνει στο τέλος του για φέτος και απόψε έρχεται το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο. Καθηλωτικές και καταιγιστικές εξελίξεις, ένας γάμος βάφεται με αίμα κι ένα άγριο φονικό συνταράσσει το χωριό.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, όπου μίλησε με τους πρωταγωνιστές, ενώ φυσικά βλέπουμε πλάνα από το συγκλονιστικό φινάλε. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον πρόγαμο του Μαθιού και της Βασιλικής, όπου οι δύο ήρωες θα γιορτάσουν την τελευταία τους μέρα ως “ελεύθεροι”.

Ο Μαθιός γιορτάζει με τους φίλους του στο καφενείο του Παντελή με κρητικά τραγούδια και τσικουδιές. Εκεί εμφανίζεται ο πατέρας του, τον οποίο φαντάζεται ο Μαθιός και συγκινείται.


«Ο Μαθιός κι η Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι και τραγικό ταυτόχρονα», σχολιάζει ο Δημήτρης Λάλος. «Νομίζω ότι ο κόσμος από αυτά που θα δει θα ικανοποιηθεί».

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε και ο Μιχάλης Αεράκης, που υποδύεται τον αγαπημένο παπά του χωριού, ο οποίος βρίσκεται κι εκείνος στον πρόγαμο του Μαθιού στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού». «Ήταν μία χρονιά δημιουργική, δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί όλους», δήλωσε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στον β’ κύκλο, ο κ. Αεράκης αστειεύτηκε λέγοντας: «Ελπίζω να μη με σκοτώσει κανένας, αν και ο παπάς πρέπει να τη γλυτώσει». Φυσικά, όμως, και ο παπά Μιχάλης θα είναι του χρόνου στο Σασμό, όπου και θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb