Ψυχαγωγία

Η απόλυτη νεανική ταινία του καλοκαιριού που θα βρεις στο Disney+

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2022

Η απόλυτη νεανική ταινία του καλοκαιριού που θα βρεις στο Disney+

Πολλοί έφηβοι θα έχουν σκεφτεί πω θα ήταν να πηγαίναν διακοπές μόνοι τους και όχι με τους γονείς τους ή να μην πάνε σε μια αυστηρή κατασκήνωση, αλλά να περάσουν ένα πιο ανέμελο καλοκαίρι. Αν ψάχνετε λοιπόν μια κωμική νεανική περιπέτεια γεμάτη από καλοκαίρι, αυτή δεν είναι άλλη από το «Camp Nowhere», μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Christopher Lloyd που μπορείτε να βρείτε στο Disney+.

Μια παρέα παιδιών λοιπόν, προσλαμβάνει έναν άνεργο ηθοποιό, ώστε να υποδυθεί διαφορετικούς ρόλους μπροστά στους γονείς του καθενός και να στείλουν τα παιδιά τους σε κατασκηνώσεις που θα ενέκριναν γι’ αυτά. Μόνο που η κατασκήνωση η οποία τελικά θα δημιουργηθεί, αποτελείται μόνο από παιδιά τα οποία θέλουν να έχουν ένα ανέμελο καλοκαίρι και τους πρώτους τους έρωτες.

Μόνο που κάθε όνειρο δεν κρατάει για πολύ. Αλλά όπως πάντα το τέλος είναι καλό και διδακτικό. Πρόκειται για μια πολύ fun νεανική ταινία που θα σας κάνει να χαμογελάσετε, να γίνετε πάλι παιδιά, να αγαπήσετε από την αρχή τα καλοκαίρια και την ομορφιά της νεότητας.

O Christopher Lloyd δίνει ένα μικρό ρεσιτάλ, υποδυόμενος πολλούς αστείους ρόλους με έναν στερεοτυπικό αλλά συγχρόνως επιτυχημένο τρόπο. Οπότε αν είστε συνδρομητής, μην διστάσετε να την ψάξετε και να τη δείτε, αφού θα γυρίσει τους μεγαλύτερους και θα ταξιδέψει τους μικρότερους, σε μια άλλη εποχή, που παρολ’ αυτά δεν είναι και πολλά χρόνια πίσω.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb