Νέα

Η 25χρονη ασeξουαλ που θεωρεί το σeξ αγγαρεία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 05, 2022

Η 25χρονη ασeξουαλ που θεωρεί το σeξ αγγαρεία

H 25χρονη Βρετανίδα έχει να κάνει σeξ εδώ και αρκετά χρόνια και δηλώνει περήφανη για την ασeξουαλικότητά της. Η Amie Butler αναφέρει ότι θα μπορούσε να μην κάνει ποτέ ξανά σeξ και να είναι ευτυχισμένη, ενώ απαντά στους επικριτές της ότι την κάνουν να νιώθει άβολα όταν της λένε ότι είναι πολύ “καυτή” για να μην κάνει σeξ ή ότι δεν έχει βιώσει ακόμα μια καλή σeξουαλική πράξη.

Σε συνέντευξή της στην Daily Star, παραδέχθηκε πως “είναι απογοητευτικό όταν οι άνθρωποι λένε και πιστεύουν τέτοια πράγματα και στο τέλος της ημέρας, είμαι αυτό που είμαι και μου αρκεί που το αποδέχομαι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMIE BUTLER ✨ (@amiebutler96)

Η ταύτισή της με τον όρο ασeξουαλ ξεκίνησε πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν και συνειδητοποίησε ότι παρά τα συναισθήματα που είχε για τον φίλο της, δεν είχε καμία επιθυμία για σeξ.

“Έβγαινα με κάποιον και παρόλο που ήταν όλα όσα ήθελα, κατάλαβα ότι δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί του”, δήλωσε. “Αναρωτήθηκα τότε αν ήθελα ποτέ να κοιμηθώ με κάποιον και η απάντηση που έδωσα ήταν όχι”, συνέχισε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πάντα θεωρούσε το σeξ αγγαρεία ή έστω κάτι που όλοι κάνουν και θα έπρεπε να το κάνει και η ίδια. Ξεκίνησε λοιπόν να ψάχνει στο διαδίκτυο για την ασeξουαλικότητα και έπαθε ένα μικρό σοκ όταν κατάλαβε πως και η ίδια ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

“Νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα προσωπικά” και συμπλήρωσε πως η όλη διαδικασία δεν ήταν εύκολη και πως πάλευε ψυχολογικά για μεγάλο διάστημα. Ο καιρός όμως πέρασε και η ίδια έχει καταλάβει την ασeξουαλικότητά της και μάλιστα λέει χαρακτηριστικά πως “αν το σeξ γινόταν αύριο παράνομο, θα ανακουφιζόμουν λίγο”.

Ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα βγει ξανά ραντεβού και θα βρει αυτόν που ψάχνει στη ζωή της, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι σeξ, αν και μπορεί να μην έχει την επιθυμία. Αν θα ξεκινήσει μια σχέση, θα ήθελε ο σύντροφός της να έχει κατανόηση και να τη στηρίξει.

@amiebutler66 Reply to @itisfex ♬ original sound - Amie Butler

Έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο TikTok με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τον προσανατολισμό τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτόν. Για όσους παλεύουν με την ασεξουαλικότητά τους, ο Μπάτλερ είπε: “Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να το αποδεχτεί. Είμαι ακόμα στη διαδικασία να το αποδεχτώ, αλλά υπόσχομαι ότι θα γίνει πιο εύκολο”.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb