Celebs

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «παραλυρεί» το Ιόνιο με την καυτή της σιλουέτα


Δημοσίευση ΑΥΓ 06, 2022

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου «παραλυρεί» το Ιόνιο με την καυτή της σιλουέτα

Μια διαφορετική εξόρμηση στο Ιόνιο πραγματοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με εκλεκτή παρέα για λογαριασμό της εκπομπής «Life is a beach, Mission Ionio» του STAR.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 13:40, λοιπόν, η εντυπωσιακή ηθοποιός μαζί με τους Μάκη Παπασημακόπουλο, Γιώργο Λέντζα, Παύλο Χάππιλο, Άγγελο Μπράτη, Βασιλική Ρούσου, Αντώνη Τσαπατάκη λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Αφιέρωμα στην αφρόκρεμα των πασίγνωστων, παγκοσμίως, παραλιών και τα χαρακτηριστικά τιρκουάζ νερά τους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει την απόλυτη χαλάρωση σε Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνούς, τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας, που όμως το Life is a beach πετυχαίνει χωρίς κόσμο.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb