Celebs

Μαρία Ναυπλιώτου: Η 53χρονη ηθοποιός ποζάρει topless και εντυπωσιάζει με το σώμα της


Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2022

Μαρία Ναυπλιώτου: Η 53χρονη ηθοποιός ποζάρει topless και εντυπωσιάζει με το σώμα της

Tο ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνει η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία φαίνεται πως έχει πια ταυτιστεί με την αγαπημένη της εποχή. Δεν ποστάρει συχνά, αλλά όταν το κάνει, «το κάνει καλά». Μπορεί λοιπόν το προφίλ της στο Instagram να μην μετρά και πολλές αναρτήσεις, ειδικά αν αναλογιστούμε όσα χρόνια το έχει, είναι όμως όλες μία και μία.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, οι δύο τελευταίες λήψεις που μοιράστηκε στον λογαριασμό της η ηθοποιός. Η ίδια βρίσκεται αυτόν τον καιρό μακριά από τον καύσωνα της Αθήνας, επιλέγοντας να κάνει εξόρμηση στη μαγική Κρήτη με την παρέα της.

Όπως είναι φυσικό, από το πρόγραμμα της κάθε ημέρας δεν λείπει η θάλασσα, οι salty εξορμήσεις, το κολύμπι και η ηλιοθεραπεία. Από εκεί λοιπόν είναι και η τελευταία της ανάρτηση, με τη Μαρία Ναυπλιώτου να ποζάρει καθιστή ατενίζοντας τη θάλασσα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι.

Οι topless φωτογραφίες της θα λέγαμε πως αποτελούν μια ωδή στην ανεμελιά και την απελευθέρωση που αποπνέει το ελληνικό καλοκαίρι. Είναι το ίδιο το ελληνικό καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou)

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η ηθοποιός ανέβασε τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες το απόγευμα του Κυριακής 7 Αυγούστου, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Φυσικά, ζηλέψαμε λίγο που δεν βρισκόμασταν και εμείς σε απόσταση αναπνοής από τα κρυστάλλινα αυτά γαλαζοπράσινα νερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou)

Παρόλο που δεν έχει αναρτήσει ξανά ανάλογες φωτογραφίες, έχει ποζάρει αρκετές φορές με το μαγιό της, αφήνοντας σε κοινή θέα το καλλίγραμμο σώμα της. Με πολύ fit και γυμνασμένη σιλουέτα, γεγονός που εν μέρει οφείλεται και στην ενασχόλησή της με τον χορό, μας κάνει συχνά να θυμόμαστε εκείνο το «κλασικό εικονογραφημένο»: Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb