Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Δούκισσα Νομικού: Τι νέο ετοιμάζει στον ANT1

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 01, 2022

Δούκισσα Νομικού: Τι νέο ετοιμάζει στον ANT1

Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό» και το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ήδη με τον ANT1, ο σταθμός έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για το νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας.

Στο «OPEN Weekend», δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, παραμένει στον σταθμό και ήδη ψάχνουν εσωτερικά την επόμενη εκπομπή, την οποία θα αναλάβει. Αυτή η εκπομπή θα είναι μία στο στυλ του «Dot» δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές και θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Ωστόσο η νέα εκπομπή δεν θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Αναφορικά με τις ώρες προβολής της εκπομπής εξετάζεται να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η παρουσιάστρια δεν θέλει να κάνει κάτι τώρα κοντά τηλεοπτικά, μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό που συνέβη με την αποχώρηση της από «Το Πρωινό», αλλά και ο ΑΝΤ1 κάνει τον απαραίτητο προγραμματισμό και προϋπολογισμό για το δεύτερο μισό της σεζόν, με πιο πιθανό η εκπομπή να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του «OPEN Weekend»

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb