Νέα

Οι ταινίες που πρέπει να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 14, 2022

Οι ταινίες που πρέπει να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@cnbc.com

Κάθε εβδομάδα σας προτείνουμε μια ταινία την ημέρα που παίζεται στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης και σας εξηγούμε τον λόγο που πρέπει να τις δείτε για να κάνετε τα βράδια σας πιο ευχάριστα.

Δευτέρα 14/11

The A-Team (Open Beyond) - 21.00

Μια ταινία δράσης χωρίς ανάσα, με τα μέλη της θρυλικής A-Team, της οποίας το motto είναι ότι δεν υπάρχει plan b, κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν και προσπαθούν να το αποδείξουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη. Η σκηνή με το τανκ είναι υπερβολική αλλά τόσο μα τόσο ένοχη απόλαυση.

Τρίτη 15/11

Million Dollar Baby (Alpha) - 00.00

Φοβερές ερμηνείες, μια συγκλονιστική ιστορία ανθρώπινης δύναμης και αγάπης για το μποξ, σε αυτή την ταινία του Clint Eastwood που κέρδισε 4 Όσκαρ και έβαλε στο κάδρο τον άνθρωπο και την περηφάνεια του.

Τετάρτη 16/11

Knives Out (Star) - 23.15

Ένας φόνος, ένας ντετέκτιβ, πολλοί ύποπτοι. Μια κλασική ταινία μυστηρίου, που έχει όμως πολύ χιούμορ και σε κρατάει συνεχώς στα δίχτυα της χωρίς να προσπαθεί και πολύ. Το ότι έχει ήδη γυριστεί sequel είναι μια απόδειξη της ποιότητα και της επιτυχίας της ταινίας.

Πέμπτη 17/11

Where the Wild Things Are (Open Beyond) - 21.00

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο μέσα από τα μάτια ενός 9χρονου, τίποτα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Μετά από έναν τσακωμό με τη μητέρα του ο Μαξ, φτάνει στη χώρα των μυθικών πλασμάτων και τα πείθει ότι μπορεί να γίνει βασιλιάς του. Μια ταινία τόσο καλογυρισμένη και τόσο γλυκιά που δύσκολα θα την ξεχάσεις.

Παρασκευή 18/11

The Dilemma (Alpha) - 23.40

Δεν ξέρω για εσάς αλλά όπου παίζει ο Vince Vaughn, για κάποιον λόγο ευχαριστιέμαι πάντα την ταινία. Δυο φίλοι από το κολέγιο που πλέον είναι συνεργάτες, ζουν μια ήσυχη ζωή. Ο εργένης όμως ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του φίλου του τον απατά. Και το δίλημμα ξεκινά. Να του το πει ή όχι; Περίεργες καταστάσεις και ξεκαρδιστικοί διάλογοι, σε μια ταινία που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά σίγουρα βγάζει γέλιο.

Σάββατο 19/11

A Million Ways to Die in the West (Ant1) - 21.45

Από τον τίτλο φαίνεται ότι πρόκειται για κωμωδία φυσικά και όχι ένα σκληρό western. Για την ακρίβεια τα western σατιρίζονται και ακόμα κι αν κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, η ταινία έχει μια πολύ όμορφη ιστορία και πλοκή, που δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε.

Κυριακή 20/11

American Gangster (Ant1) - 23.00

Η αληθινή ιστορία για το πως η ηρωίνη έφτασε στις ΗΠΑ από το Βιετνάμ, κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ένας γκάνγκστερ πλημμύρισε τους δρόμους με το σκληρό ναρκωτικό και ένας μη διεφθαρμένος αστυνομικός, τον βάζει στο στόχαστρο για να σταματήσει το εμπόριο. Συγκλονιστικός Denzel Washington, σε μια ταινία σκληρή, αλλά πέρα για πέρα αληθινή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb