Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Γνωστή πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών αποκαλύπτει τι αλλάζει στη βιομηχανία ενηλίκων

Τι δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα Sydney Morning Herald

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022

Γνωστή πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών αποκαλύπτει τι αλλάζει στη βιομηχανία ενηλίκων

Η γνωστή πρωταγωνίστρια ξεκίνησε στη βιομηχανία το 2003, οπότε έχει δει μεγάλες αλλαγές με τα χρόνια. Μεταξύ αυτών είναι η εστίαση στην καλύτερη προστασία των γυναικών ηθοποιών, ιδιαίτερα στις υψηλότερου επιπέδου παραγωγές στις οποίες συμμετέχει.

Το κίνημα MeToo είναι ένα κοινωνικό κίνημα κατά της σeξουαλικής κaκοποίησης και παρενόxλησης, το οποίο προέκυψε μετά τις καταγγελίες εναντίον του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν και οδήγησε στην πτώση διαφόρων διάσημων κακοποιών.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, δήλωσε: «Το φαινόμενο αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα που έχουν συμβεί στο παρελθόν: Πριν από τη σκηνή, οι ερμηνευτές θα καθίσουν με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας ταλέντων και θα περάσουμε από μια λίστα ελέγχου συναίνεσης».

«Έτσι, μπορεί να πω, συναινώ στο φιλί σήμερα, αλλά όχι στον αγκώνα μου. Παιχνίδι με τις θηλέs ; Ναι, συναινώ στο παιχνίδι με τις θηλέs, αλλά παρακαλώ μην μου τσιμπήσετε τη θηλή μου. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη κατά τη διάρκεια της σκηνής μπορεί ακόμα να φωνάξει "cut"» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Με το κλείσιμο των στούντιο εpωτικών ταινιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε ότι στράφηκε στη συνδρομητική ιστοσελίδα του X-rated OnlyFans - όπου δημιουργεί περιεχόμενο και το διανέμει απευθείας στους θαυμαστές της.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb