Dolce Vita

Ποια είναι τα βήματα για να είναι πάντα καθαρό το μπάνιο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 05, 2023

Ποια είναι τα βήματα για να είναι πάντα καθαρό το μπάνιο
Photo by Steven Ungermann on Unsplash

Το πιο δύσκολο μέρος για να καθαρίσεις στο σπίτι είναι σίγουρα το μπάνιο. Ωστόσο υπάρχουν μερικά βήματα για να το κάνει σε πιο γρήγορο χρόνο.

Το πιο βασικό είναι να βάλετε πρόγραμμα και να ακολουθήσετε τα βασικά βήματα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι πρόκειται άλλωστε για τον πιο βρωμικό χώρο του σπιτιού οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί.

Τουαλέτα

Πρόκειται για το πιο δύσκολο και απαιτητικό σημείο. Ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα μέσα στην λεκάνη και αφήστε το για μερικά λεπτά. Τρίψτε την περιοχή με το πιγκάλ και τραβήξτε το καζανάκι. Για να καθαρίσετε και το πιγκάλ, αφήστε το μέσα στη λεκάνη και ρίξτε σε αυτή λίγη χλωρίνη. Έπειτα θα πρέπει να κλείσετε το καπάκι και να το αφήσετε μέσα για κανένα 20λεπτο. Τραβήξτε και πάλι το καζανάκι και αυτό ήταν.

Αρμοί

Για να καθαρίσετε καλά τους αρμούς, θα χρειαστείτε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Βάλτε τη πρώτα μέσα στη χλωρίνη και αρχίστε μετά το τρίψιμο. Μετά ξεπλύνετε τη και φροντίστε ταυτόχρονα να αερίζετε το μπάνιο.

Τηλέφωνο του ντους

Γεμίστε με λευκό ξίδι μια πλαστική σακούλα, βάλτε μέσα το τηλέφωνο και στερεώστε την με ένα λάστιχο. Αφήστε το όλο το βράδυ και το πρωί βγάλτε τη σακούλα και ξεπλύνετε το με νερό.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb