Ψυχαγωγία

Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Τι να δεις στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 01, 2023

Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Τι να δεις στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ
@amblin.com

Μετά από ένα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι αλλά και όλες τις ατασθαλίες των εορτών με πολύ φαγητό άλλα και ποτό, ίσως την Πρωτοχρονιά να θέλεις να ξυπνήσεις και να την περάσεις ξεκούραστα στο σπίτι όλη την ημέρα. Το καλύτερο που έχει ςνα κάνεις είναι να διαβάσεις ένα βιβλίο, αλλά αν δεν θέλεις να συγκεντρωθείς τόσο πολύ σε κάτι, μπορείς να ανοίξεις την τηλεόραση και να βλέπεις κάτι όλη την ημέρα.

Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε ένα πρόγραμμα για να ακολουθήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να το ακολουθήσεις ολόκληρο ή να επιλέξεις τι θα δεις από αυτό.

Η πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης (ΕΡΤ1) 12.10

Μια χρονιά θα πάει καλά μόνο αν ξεκινήσει με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία από την όπερα της Βιέννης. Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις της κλασικής μουσικής, κάθε χρόνο αυτή η συναυλία κάθε χρόνο μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να ατενίζουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία.

Ε.Τ. The Extra - Terrestrial (Ant1) 14.30

Η κλασική ταινία του Speielberg που έγινε εμβληματική για μια ολόκληρη γενιά. Μια όμορφη ιστορία που πρέπει να ξέρουν και οι νεότερες γενιές, η οποία σε καθηλώνει με τα αισθήματα αγάπης που εκπέμπει.

Vitus (Βουλή) 17.30

Μια ταινία για για όσους αγαπούν τη μουσική και τη θεωρούν μια μορφή έκφρασης και τέχνης και όχι σαν κάτι που πρέπει. Γι’ αυτό και ένας 12χρονος παιδί - θαύμα στο πιάνο, νιώθει να πνίγεται από τις απαιτήσεις των γονιών του και αποφασίζει να αποδράσει, ενώ ο παππούς του τον βοηθά να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Tooth Fairy (Open Beyond) 20.00

Για κάτι πολύ πιο ανάλαφρο, η ταινία με τον The Rock να κάνει τον… νεράιδο των δοντιών είναι ότι πρέπει. Μην την δείτε με κριτική ματιά ωστόσο, γιατί θα ξενερώσετε. Απλά πάρτε την στην πλάκα και η ώρα θα περάσει πολύ ευχάριστα.

The Holiday (Ant1) 22.00

Μια από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί αυτής της περιόδου, ίσως η καλύτερη μετά το Love Actually. Δυο γυναίκες, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την ζωή τους και ανταλλάσουν σπίτια για τις γιορτές. Εκεί αναπάντεχα, θα βρουν αυτό που τελικά έψαχναν.

ή

Aliki My Love (Star) 22.50

Η μοναδική ξενόγλωσση ταινία με την Aλίκη Βουγιουκλάκη, με τις τολμηρές σκηνές, αποκαταστάθηκε και θα προβληθεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μετά από σχεδόν μισό αιώνα. Έχει αξία για όσους αγαπούν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και θέλουν να επεκτείνουν το αρχείο τους.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb