Ψυχαγωγία

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 02, 2023

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@rottentomatoes.com

Δευτέρα 2/1

The Dark Knight Rises (Star) 21.00

Το τρίτο (και καλύτερο) μέρος της τριλογίας του Christopher Nolan για τον Batman. Μια ταινία που ο batman αρχικά βρίσκει το μάστορά του αλλά περνόντας μια περίοδο ανάκαμψης επιστρέφει έτοιμος να αντιμετωπίσει τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Τρίτη 3/1

The Birdcage (Ant1) 23.30

Η αμερικανική εκδοχή της γνωστής γαλλικής κωμωδίας “Το Κλουβί με τις Τρελές”. Ένα εξαιρετικό cast μας διηγείται την ιστορία του gay ιδιοκτήτη ενός drag club του Μαιάμι και του σταρ του σόου συντρόφου του, οι οποίοι πρέπει να υποδυθούν στους στρειτ άντρες όταν είναι να γνωρίσουν τους συντηρητικούς γονείς της αρραβωνιαστικιάς του γιου τους.

Τετάρτη 4/1

Asterix & Obelix Contre Cesar (SKAI) 21.00

Μια ακόμα περιπέτεια του γαλάτη ήξρωα και των συγχωριανών του, αυτή τη φορά σε μετωπική σύγκρουση με τον ίδιο τον Κάισαρα. Αρχικά ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ζητά από το γαλατικο χωριοό να πληρώσει τα χρέη του και μετά ο μαγικός ζωμός πέφτει στα χέρια των Ρωμαίων. Πως το γαλατικο χωριό θα παραμείνει ανεξάρτητο;

Πέμπτη 5/1

L.A. Confidential (Open Beyond) 23.45

Νουαρ, μυστήριο και περιπέτεια σε μια αστυνομική ταινία που διαδραμετίζεται στην Πόλη των Αγγέλων. Τρεις ντετέκτιβ, ερχονται αρχικά σύγκρουση μεταξύ τους, αλλά τελικά συνεργάζονται αρμονικά με απότερο σκοπό να λύσουν τον γρίγο πίσω από εγκλήματα που έχουν ταράξει την δυτική μεγαλούπολη.

Παρασκευή 6/1

Robin Hood: Men in Tights (Mega) 01.00

Μπορεί να είναι λίγο αργά αλλά η επόμενη δεν είναι εργάσιμη οπότε σας προτείνουμε να δείτε αυτή τη παρωδία του γνωστού ήρωα που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε, αφού άλλωστε έχει την σφραγίδα του σπουδαίου Mel Brooks.

Σάββατο 7/1

The Illusionist (SKAI) 00.30

Αν θέλετε να ξενυχτήσετε λίγο σπίτι τοι βράδυ του Σαββάτου, τότε η ταινία για έναν μάγο με πρωταγωνιστή τον Edward Norton, είναι ότι πρέπει. Μια ιστορία με μεγάλη φαντασία, με γρίφους και ανατροπές, που σίγουρα θα σας κρατήσει ξύπνιους.

Κυριακή 8/1

A Million Ways To Die In The West (Ant1) 22.15

Από τον τίτλο φαίνεται ότι πρόκειται για κωμωδία φυσικά και όχι ένα σκληρό western. Για την ακρίβεια τα western σατιρίζονται και ακόμα κι αν κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, η ταινία έχει μια πολύ όμορφη ιστορία και πλοκή, που δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb