Παράξενα

Το μωρό που γεννήθηκε «θυμωμένο»

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 09, 2023

Το μωρό που γεννήθηκε «θυμωμένο»

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια φωτογραφία μπορεί να γίνει viral στο διαδίκτυο, και να διαδοθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτό συνέβη και με τη μικρή Winter και τις φωτογραφίες που τη δείχνουν συνεχώς θυμωμένη...

Η Hollie Wallis προσπαθούσε πολύ καιρό να μείνει έγκυος με τον σύντροφό της, και οι γιατροί της είχαν πεί ότι αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητος.

Όμως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης τους έστειλε στα ουράνια και ξεκίνησε το ταξίδι της εγκυμοσύνης.

Μια πολύ σπάνια περίπτωσης προβλήματος στην εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε στην Hollie και χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση για να μην πεθάνει το έμβρυο.

Στη 41η εβδομάδα της κύησης, πήγε στο γυναικολόγο της για τις τελευταίες εξετάσεις, όπου ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε αμνιακό υγρό στη μήτρα και την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Διαγνώστηκε με ολιγοϋδράμνιο, όπως ονομάζεται ο χαμηλός όγκος αμνιακού υγρού. Η κατάστασή της πάντως δεν κρίθηκε επείγουσα και προγραμμάτισε τοκετό σε τρεις μέρες.

Όμως κατά την επιστροφή της στο σπίτι κάτι μέσα της της έλεγε να γυρίσει πίσω, όπως και έκανε και αποδείχθηκε σωτήριο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν βγήκε το συμπέρασμα πως το παιδί κινδυνεύει να μείνει εγκεφαλικά νεκρό. Αμέσως έγινε καισαρική επέμβαση και η μικρή Winter χάρισε το πρώτο της κλάμα στους γονείς της.

Σήμερα εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου περιμένουν καθημερινά φωτογραφίες της, καθώς σε όλες τις πόζες, η Winter έχει το ίδιο θυμωμένο πρόσωπο...

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb