Παράξενα

Η γυναίκα που έχει τρία δάχτυλα στο κάθε χέρι και της λένε ότι «μοιάζουν» με δεινοσαύρου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2023

Η γυναίκα που έχει τρία δάχτυλα στο κάθε χέρι και της λένε ότι «μοιάζουν» με δεινοσαύρου
@dailymail.co.uk

Έχει γεννηθεί με μια σπάνια δυσμορφία στα δυο της χέρια. Της λείπουν δυο δάχτυλα στο καθένα, με αποτέλεσμα να λένε ότι μοιάζουν με δεινοσαύρου και πολλοί να την αποκαλούν «Τυραννόσαυρο».

Η Cassidy Laramee γεννήθηκε με έξι δάχτυλα και έχει αρκετούς περιορισμούς στις κινήσεις της. Όπως είπε στη New York Post, είχε «μισό ροζ μικρό δάχτυλο και δύο αντίχειρες».

Πολλοί την αποκαλούν «Τυραννόσαυρο», ενώ σε μικρή ηλικία είχε δεχθεί πολύ bullying σε βαθμό που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Ωστόσο πλέον δεν ντρέπεται καθόλου για τα χέρια της και μάλιστα κάνει χιούμορ με αυτά, ανεβάζοντας βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας πλάκα για τα τρία δάχτυλα στο κάθε χέρι της.

@cassidylaramee No high fives only #highthrees #HausLabsFoundation #threefingers ♬ I Wanna Go Home - Fat Cat

Όπως λέει σε ένα από αυτά «Δεν θα κάνω ποτέ OnlyFans, θα είναι OnlyHands». Λέει επίσης ότι έχει έκπτωση 40% σε καταστήματα περιποίησης νυχιών, γιατί κάνουν λιγότερη δουλειά αλλά και οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες.

@cassidylaramee Dino print decals 🤔 #KAYKissCountdown #dino #threefingers #threefinger #decal #salt #cars #handprint #footprint ♬ original sound - Cassidy Laramee

Βέβαια, τα προβλήματα παραμένουν. Δεν μπορεί ανοίξει πόρτες, βάζα ή σακούλες από πατατάκια, ενώ οι καρποί της είναι αδύναμοι και έχει πρώιμη έναρξη αρθρίτιδας. Φυσικά, έχει αυτοπεποίθηση και λέει με χιούμορ πως «πάντα αναρωτιέμαι σε ποιο δάχτυλο θα μπορέσω να βάλω τη βέρα μου».

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb