Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα: Τι λέει για τα νούμερα τηλεθέασης

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που προκάλεσαν το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα


Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2023

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα: Τι λέει για τα νούμερα τηλεθέασης

«Η τηλεόραση, οι εκπομπές και οι ζώνες, εξελίσσονται και στην Ελλάδα που η τηλεόραση είναι προσωποκεντρική, ταυτίζεται ο κόσμος με τα πρόσωπα που μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι του. Πολλές φορές προσαρμόζεται η ζώνη στα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα στη ζώνη. Πρέπει να αφουγκράζεσαι την κοινωνία και να προσαρμόζεσαι εσύ» συμπλήρωσε.

«Το ότι εδώ εγώ έχω επιλέξει να έχω συνεργάτες μόνο δημοσιογράφους, καθόλου lifestyle πρόσωπα, είναι τυχαίο; Δεν το πληρώνω σε αυτό που λέμε νούμερα σε μικρότερες ηλικίες; Το πληρώνω. Είναι όμως επιλογή δική μου. Είναι μία πρόταση δική μου την οποία έχει αποδεχτεί και τη στηρίζει ο σταθμός. Κάνουμε μια εκπομπή -είτε αρέσει είτε δεν αρέσει- κυρίως στο 80% αμιγώς δημοσιογραφική. Αυτή είναι η αλήθεια. Όποιος θέλει τη βλέπει, όποιος θέλει δεν την βλέπει, δεν είναι υποχρεωτικό» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Μας τιμά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά από την πρώτη μέρα έναρξης αυτής της σεζόν επιλέγει να βλέπει αυτή την εκπομπή. Μη βλέπουμε δεξιά κι αριστερά νούμερα, νουμεράκια, συμβολή οδών… Η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά επιλέγει σαν πρώτη επιλογή, αυτήν εδώ την εκπομπή σε αυτή τη ζώνη. Αυτό κάτι δείχνει για όλους μας, άρα γιατί να πούμε εμείς ξαφνικά ότι κάνουμε κάτι άλλο;» υπογράμμισε και κατέληξε πως:

«Τώρα, το γεγονός ότι είναι μία ζώνη που παράγει και χρήματα και πρέπει να έχει κι άλλα πράγματα μέσα που θα φέρουν χρήματα στον σταθμό, το αποδεχόμαστε και προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε αυτό. Αυτή είναι μια αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb