Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Ηλίας Ψινάκης: Το «ψέμα» του για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Ο μάνατζερ έδωσε απάντηση στο ερώτημα που όλοι περίμεναν αλλά ο ανιχνευτής ψεύδους είχε διαφορετική άποψη


Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023

Ηλίας Ψινάκης: Το «ψέμα» του για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πολυαναμενόμενη εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο MEGA, «Έλεος».

Λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους καλεσμένο που ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ, η παρουσιάστρια έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους και ο γνωστός μάνατζερ κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα.

Ένα από αυτά αφορούσε, φυσικά, και τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;», τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια και εκείνος αποκρίθηκε: «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις».

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή όμως έλεγε ψέματα. «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα», σχολίασε ο ίδιος.

Επίσης, η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν ισχύει πως ο πατέρας του τον είχε αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές, με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το μηχάνημα να δείχνει αλήθεια.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb