Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Βαλάντης: Ο αδερφός του πήγε στο ΜasterChef και εντυπωσίασε τους κριτές

O αδερφός του Βαλάντη φαίνεται ότι έχει μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική


Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023

Βαλάντης: Ο αδερφός του πήγε στο ΜasterChef και εντυπωσίασε τους κριτές

Στις auditions του MasterChef είδαμε τον αδερφό του Βαλάντη, τον Παναγιώτη Αυγενικό, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές.

Ο διαγωνιζόμενος έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, εμφανίστηκε ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη και μαγείρεψε πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα, δημιουργώντας αρκετά θετικές εντυπώσεις.
Ο Παναγιώτης Αυγενικός αποκάλυψε ότι είναι ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη και ανέφερε: «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες».

Συγκίνηση υπήρξε κατά τη διάρκεια της audition, όταν ο παίκτης αναφέρθηκε στον πατέρα του με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι τυπικές. Για τον Παναγιώτη η λευκή ποδιά σήμαινε πολλά. «Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου», είπε ο μάγειρας όταν του έβαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb