Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

Μαρία Ανδρούτσου: Εχω πει όχι σε πρόταση γάμου – Έχω φλερτάρει και με έχουν απορρίψει

Αποκαλυπτική συνέντευξη


Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023

Μαρία Ανδρούτσου: Εχω πει όχι σε πρόταση γάμου – Έχω φλερτάρει και με έχουν απορρίψει

Μιλώντας στην κάμερα του [email protected] και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο, η Μαρία Ανδρούτσου εξήγησε τους λόγους που δεν βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους ηθοποιούς από τις σειρές Πενήντα Πενήντα και Σαββατογεννημένες.

“Είναι επιλογή μου να μην εκτίθεμαι τόσο πολύ στην τηλεόραση. Δεν με τρομάζει κάτι, απλά όταν νιώθω ότι κάτι έχω να πω ή βρίσκομαι σε μια διάθεση χαλαρή και θέλω να κάνω μια συνέντευξη, την κάνω.

Αυτό που έχω να θυμάμαι από το Πενήντα Πενήντα και τις Σαββατογεννημένες είναι το πολύ γέλιο” εξομολογήθηκε η όμορφη ηθοποιός.

“Με τους συναδέλφους από εκείνες τις δυο σειρές δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις γιατί οι ρυθμοί ήταν πάρα πολύ έντονοι και δεν προλαβαίναμε να βρεθούμε εκτός”.

“Δεν ζήλεψα κάποιο σίριαλ γιατί, αν ήθελα να είμαι φέτος στην τηλεόραση, θα μπορούσα να είμαι πολύ άνετα. Είχα διάφορες προτάσεις τις οποίες όμως δεν αποδέχθηκα ” πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Ανδρούτσου στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb