Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Celebs

My Style Rocks: Με ζαρτιέρες στο πλατό η Χριστιάννα

«Είναι σαν να έχεις ξεχάσει να ντυθείς από κάτω»


Δημοσίευση ΦΕΒ 03, 2023

My Style Rocks: Με ζαρτιέρες στο πλατό η Χριστιάννα

Για να δικαιολογήσει την ενδυματολογική της επιλογή, η Χριστιάννα είπε: «Σήμερα δεν σκέφτηκα κόνσεπτ, απλά... Δούλευα σε ένα κλαμπ της Αθήνας ως χορεύτρια κι έφυγα, γιατί είχα καλύτερη πρόταση. Έμαθα ότι βρήκαν μια άλλη κοπέλα στη θέση μου, που την ήξερα και δεν τη συμπαθούσα και πολύ. Πήρα λοιπόν, τις φίλες μου ένα Σάββατο βραδάκι να πάμε σε αυτό το μαγαζί και να σκάσει η άλλη κοπέλα».

Η Νικολέττα Στρελτσόβα και η Ναυσικά Γερακουλάκου όμως, δεν της έκαναν τα σχόλια που περίμενε. «Δεν μου αρέσουν οι ζαρτιέρες. Το θεωρώ πολύ πρόστυχο και μου χαλάει όλη την εικόνα. Δεν μπορώ να δω ένα νέο και φρέσκο κορίτσι να ντύνεται με αυτόν τον τρόπο», είπε η Νικολέττα.

Η Ναυσικά συμφώνησε με τη συμπαίκτριά της και τόνισε πως η εμφάνισή της ταιριάζει σε άλλου είδους μαγαζί και όχι σε κλαμπ. «Παραπέμπεις σε λάθος μαγαζί, όχι σε κλαμπ. Σε κλαμπ βέβαια, αλλά άλλου είδους κλαμπ. Είναι σαν να έχεις ξεχάσει να ντυθείς από κάτω. Ξκεάθαρα», δήλωσε.

Η Χριστιάννα, απογοητευμένη από τα σχόλια των συμπαικτριών της, είπε: «Δεν το πιστεύω ότι έχουμε τέτοιες απόψεις εδώ μέσα. Αλήθεια το λέω. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από κάποιες κοπέλες. Μην έχετε στερεότυπα στο κεφάλι σας!».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb