Ψυχαγωγία

Αξίζει να δεις το φετινό Masterchef;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2023

Αξίζει να δεις το φετινό Masterchef;

Το Masterchef ξεχωρίζει σε σχέση με άλλου είδους reality, με τη δημιουργικότητα να είναι αυξημένοι, αφού οι διαγωνιζόμενοι δεν μαγειρεύουν απλά, αλλά μετατρέπουν την μαγειρική σε μια πολύ απαιτητική τέχνη. Για αρκετούς κύκλους, το βλέμμα μας ήταν στραμμένο κάθε μέρα σχεδόν στην εξέλιξη του, κάτι που χάθηκε ελαφρώς τα τελευταία δυο χρόνια.

Ωστόσο το Masterchef 2023, ήρθε για να ταράξει λίγο τα νερά και να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον. Οι αλλαγές που έγιναν στον φετινό διαγωνισμό είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και κάνουν το παιχνίδι ελαφρώς πιο do or die, με κάθε εβδομάδα να μπορεί να είναι η τελευταία κάθε διαγωνιζόμενου που έκανε μια κακή προσπάθεια.

Το επιπλέον τέχνασμα με διαγωνιζόμενους από προηγούμενα Masterchef, αυξάνει κι άλλο το ενδιαφέρον για κάποιους, ενώ σε κάποιους άλλους δεν άρεσε. Ωστόσο αν δεν το κοιτάξουμε διαγωνιστικά αλλά μόνο τηλεοπτικά, πρόκειται για ένα επιτυχημένο τέχνασμα που θα αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού, βλέποντας μέσα στο παιχνίδι ήδη γνώριμα πρόσωπα.

Αξίζει λοιπόν να το δούμε φέτος; Σε γενικές γραμμές ναι. Η δημιουργικότητα δεν λείπει , τα πρόσωπα μπορούν και φέτος να δημιουργήσουν κοινό, η διαδικασία είναι πιο ακραία και οι κριτές πάντα κεφάτοι και ατακαδόροι.

Το ότι ένα reality βέβαια χρειάζεται τεχνάσματα για να παραμείνει αγαπητό, είναι το μόνο που μας προβληματίζει, αλλά και πάλι κάθε παιχνίδι έχει το δικαίωμα να εξελίσσεται και να δέχεται καινούργιες ιδέες που είτε θα ενθουσιάσουν, είτε θα απογοητεύσουν.

Οπότε η άποψη μας είναι ότι αξίζει την ευκαιρία, γιατί εκτός των άλλων, μπορεί να μάθουμε και κάτι για ένα πράγμα που μας απασχολεί όλους. Και δεν είναι άλλο από το φαγητό.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb