Παράξενα

Ανοιξε τον τοίχο του σπιτιού και ξεχύθηκαν 700 κιλά από μέσα


Δημοσίευση ΦΕΒ 07, 2023

Ανοιξε τον τοίχο του σπιτιού και ξεχύθηκαν 700 κιλά από μέσα

Ο Νικ Κάστρο είναι ιδιοκτήτης της Nick's Extreme Pest Control στην Καλιφόρνια, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της καταπολέμησης παρασίτων για πάνω από 20 χρόνια.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει δει πολλά παράξενα πράγματα, αλλά πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μια ανακάλυψη που τον άφησε άναυδο όταν κλήθηκε σε ένα σπίτι για να αντιμετωπίσει έναν δρυοκολάπτη που προκαλούσε ζημιές στον τοίχο αποθηκεύοντας βελανίδια στις τρύπες που δημιουργούσε.

Όταν έσπασε τον τοίχο για να αφαιρέσει τους καρπούς, συνάντησε μια ατελείωτη ροή βελανιδιών να ξεχύνεται.

«Έρχονταν και έρχονταν, ασταμάτητα», δήλωσε στο The Dodo. «Πιστεύαμε ότι βρίσκονταν μόνο στο ένα τέταρτο της διαδρομής του τοίχου. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν στοιβαγμένα ψηλά μέχρι τη σοφίτα του σπιτιού».

Ο Κάστρο άνοιξε περισσότερες τρύπες γύρω από το σπίτι, και τα βελανίδια συνέχισαν να ξεχειλίζουν, φτάνοντας συνολικά περίπου τα 700 κιλά, τα οποία γέμισαν οκτώ μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

Όπως εξηγεί, το πουλί είχε αποθηκεύσει βελανίδια σε όλο το σπίτι, δημιουργώντας παντού τρύπες για δρυοκολάπτες.

«Θα έλεγε κανείς ότι αυτό το πουλί είχε αποθηκευμένη τροφή παντού», δήλωσε. «Είχε καταστρέψει εντελώς το εξωτερικό του σπιτιού με τις τρύπες που είχε κάνει», πρόσθεσε ο Νικ Κάστρο, σημειώνοντας πως «το πουλί ήταν τρελό».

Το πουλί είχε βάλει βελανίδια μέσα από την καμινάδα της καπνοδόχου, αφού πρώτα έκανε εκατοντάδες τρύπες στην ξύλινη επένδυση που την περιβάλλει, και στη συνέχεια ερχόταν από τις τρύπες των περσίδων εξαερισμού της σοφίτας.

«Τα βελανίδια ήταν στοιβαγμένα από τον κάτω όροφο μέχρι περίπου 6 μέτρα ψηλά στη σοφίτα», ανέφερε.

Στην Nick's Extreme Pest Control, «όλα τα ζώα αντιμετωπίζονται με ανθρωπιστικό τρόπο και δεν υποβάλλονται ποτέ σε ευθανασία», και αυτή η περίπτωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Άφησαν μόνο τον δρυοκολάπτη και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απλώς επιδιόρθωσαν τις τρύπες έξω από το σπίτι.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Νικ Κάστρο.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb