Παράξενα

Το μήνυμα μαθήτριας που δίνει πανελλήνιες προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας που έγινε viral


Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2023

Το μήνυμα μαθήτριας που δίνει πανελλήνιες προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας που έγινε viral

Με τις Πανελλήνιες εξετάσεις να είναι προ των πυλών, οι μαθητές έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτές. Με διάβασμα, υπομονή και επιμονή, οι υποψήφιοι καλούνται να αποδείξουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να περάσουν σε κάποια σχολή της αρεσκείας τους.

Η Χάιντυ είναι ένα κορίτσι που θα δώσει τον δικό της αγώνα στις Πανελλήνιες. Μάλιστα, ένα μήνυμα που άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, αλλά και οι απαντήσεις που πήρε από τους υπόλοιπους ένοικους, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Το viral μήνυμα της Χάιντυ γράφει «γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου, γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Οι περισσότεροι ένοικοι έσπευσαν να ευχηθούν στο κορίτσι, γράφοντας πάνω στο χαρτί «καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο». Για να της δώσει δύναμη, ένας από αυτούς της έγραψε «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι. Καλή επιτυχία».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb