#TiNaDeis: Spiderman στις αίθουσες, Ted Lasso και From στο σπίτι Ψυχαγωγία

Η σειρά που μας κάνει να δακρύζουμε σε κάθε επεισόδιο έφτασε στο τέλος;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 29, 2023

Η σειρά που μας κάνει να δακρύζουμε σε κάθε επεισόδιο έφτασε στο τέλος;
@collider.com

Είναι με διαφορά η πιο επιτυχημένη σειρά του AppleTv+. Και η επιτυχία της βασίζεται σε μια σειρά από προτερήματα, που έτσι μαζεμένα δύσκολα τα βρίσκεις σε μια άλλη σειρά. Μαζί με την αισιοδοξία, τη θετική στάση ζωής, τους πρωταγωνιστές, την καλή πλευρά του ποδοσφαίρου, υπάρχει και η διαρκής συγκίνηση που προκαλεί στους θεατές. Γιατί δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν βλέπω το «Ted Lasso» με πιάνουν τα δάκρυα σε κάθε επεισόδιο.

Η τρίτη σεζόν είχε ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει (αυτό στο Άμστερνταμ) και γενικότερα ήταν μια συναρπαστική διαδρομή στην πορεία του Ted Lasso και της AFC Richmond. Στο τελευταίο επεισόδιο, ωστόσο η σειρά έκανε κάτι που δεν συνηθίζει (και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που μας αρέσει). Χρησιμοποίησε cliffhanger για πρώτη φορά στο τέλος του επεισοδίου, δηλαδή μας άφησε κάτι στη μέση για να το δούμε στο επόμενο επεισόδιο. Το 12ο.

O Ted Lasso λοιπόν λέει ότι έχει κάτι να αποκαλύψει στη Rebecca, αλλά δεν μας λέει τι. Όλοι μπορεί να υποψιαστήκαμε τι ακριβώς, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Και αυτό γιατί ενώ ο πρωταγωνιστής και δημιουργός Jason Sudeikis έχει δηλώσει ότι η ιστορία που ήθελε να πει ο ίδιος και οι συν - δημιουργοί του ολοκληρώνεται, αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν υπάρχει και κάτι περισσότερο εκεί. Του αρέσει να δουλεύει πάνω σε αυτό όπως είπε, πιστεύει ότι δεν έχει γίνει τοξικό και πως πρέπει να κάτσει με όλη την παρέα γύρω από μια πισίνα, για να συζητήσουν αν κάποιος πιστεύει πως η ιστορία έχει κι άλλα να πει.

Η AppleTV δεν έχει ανακοινώσει κάτι ακόμα. Το 12ο επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως «Season Finale» και όχι ως «Series Finale». Οπότε, ίσως ο αγαπημένος μας Ted Lasso μπορεί να επιστρέψει και του χρόνου, για μια μάλλον οριστικά τελευταία σεζόν. Προς το παρόν όμως, θα πρέπει να δούμε και κάτι ακόμα. Πως θα τελειώσει η 3η σεζόν. Γιατί μπορεί από μόνη της η σειρά να μην αφήσει κάποιο περιθώριο για συνέχεια, ανεξαρτήτως από το τι δηλώνει από εδώ και από εκεί ο Sudeikis. Άλλωστε σε μια από τις συνεντεύξεις του είπε πως μπορεί ο κόσμος να δει το φινάλε της σεζόν, και να πει «Αυτό είναι, μου κάνει. Τελείωσε».

Οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία το τελευταίο επεισόδιο, για να δακρύσουμε για ακόμα μια φορά από συγκίνηση, και θα δούμε αν μας κάνει, αν το φινάλε θα στέκει ως πραγματικό και αν τελικά η αγαπημένη μας σειρά, θα συνεχιστεί για ακόμα έναν χρόνο.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb