Ψυχαγωγία

Η θρυλική σειρά που μπορείς να δεις στο Ertflix

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 12, 2023

Η θρυλική σειρά που μπορείς να δεις στο Ertflix
@wikipedia.org

Οι σειρές μπορεί να είναι σε άνθηση τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν από πολύ παλαιότερα και μερικές από αυτές έχουν γίνει θρυλικές.

Μια από αυτές είναι «Ο Άγιος», με πρωταγωνιστή τον μετέπειτα James Bond, Roger Moore. Ενσαρκώνει τον Simon Templar, έναν γοητευτικό τυχοδιώκτη, που γυρνάει τον κόσμο με το Volvo του και διορθώνει τα κακώς κείμενα, λύνοντας διάφορα μυστήρια που βρίσκονται πάντα στον δρόμο του. Και πάντα καταφέρνει να φέρει εις πέρας κάθε κατάσταση.

Η σειρά που μπορείς να δεις μερικά επεισόδια της στο Ertflix, δεν έγινε μόνο διάσημη για την συναρπαστική πλοκή των επεισοδίων της, αλλά και γιατί ο Simon Templar ήταν κάποιος που ειδικά εκείνη την εποχή αλλά και την τωρινή, όλοι ήθελαν να μοιάσουν. Γοητευτικός, τολμηρός, ταξιδεμένος και καταφερτζής. Τι άλλο μπορούσε να ζητήσει κάποιος;

Δείτε λοιπόν τα επεισόδια στο Ertflix, για να περάσετε καλά, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι διαχρονικά, αλλά και για να μάθετε ποιες είναι αυτές οι σειρές που ενέπνευσαν τους επόμενους ώστε να φτάσουμε στο σήμερα, στη χρυσή εποχή τους.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb