ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «ντετέκτιβ» του διαδικτύου είδαν δυο εγκλήματα σε ένα βίντεο αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 05, 2023

Οι «ντετέκτιβ» του διαδικτύου είδαν δυο εγκλήματα σε ένα βίντεο αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική
@TikTok/brandonspam_
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο TikTok τα βίντεο όλο και πληθαίνουν και κάποια από αυτά φαίνεται πως δημιουργούν καινούργιους ντετέκτιβ του διαδικτύου. Σε ένα από αυτά είδαν όχι ένα αλλά δυο εγκλήματα να γίνονται αντιληπτά μπροστά στα μάτια τους. Το βίντεο έχει εκατομμύρια προβολές, τα σενάρια για το τι συμβαίνει σε αυτό είναι εκατοντάδες, με την κουβέντα να δίνει και να παίρνει, μέχρι την παρέμβαση ενός τεχνικού δικτύων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, οι εικόνες που παρακολουθούμε προέρχονται από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από έναν Ρώσο χρήστη. Στην μια άκρη του δρόμου, ένας άνδρας «κουβαλά» ένα μικρό παιδί, το οποίο φαίνεται πως αντιδρά και δεν θέλει να τον ακολουθήσει.

Από την άλλη πλευρά του στενού δρόμου περνάει μια γυναίκα που κρατά μια μεγάλη πλαστική σακούλα, που το περιεχόμενο της τής πέφτει σε κάποια στιγμή και έξω ξεχύνεται μια σκούρα υγρή ουσία, η οποία παραπέμπει σε αίμα. «Δύο εγκλήματα συλλαμβάνονται με CCTV, ταυτόχρονα», ήταν το σχόλιο το οποίο συνόδευε το βίντεο.

@br1ttan

Inst:br1tan

♬ оригинальный звук - ⚠Flax⚠

«Ο δολοφόνος συναντά των απαγωγέα», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιοι προχωρούσαν και ένα βήμα παραπέρα τα σενάριά τους. «Η γυναίκα έχει μέλη και αίμα του άντρα της. Τον σκότωσε», ισχυρίστηκε ένας χρήστης και πολλοί συμφώνησαν με το σενάριό του. «Ο άνδρας έχει απαγάγει το παιδί από μια κοντινή παιδική χαρά», υποστήριξε κάποιος άλλος για το άλλο έγκλημα που θεωρούσαν ότι είχε διαπραχθεί στο βίντεο.

Οι ντετέκτιβ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπιασαν δουλειά για τα καλά, αλλά μετά από εκατομμύρια προβολές και πάρα, μα πάρα, πολλά σχόλια, το βίντεο αποδείχθηκε πως ήταν μια φάρσα. Ο χρήστης του TikTok, Brandon Conner, αποκάλυψε πως ο ίδιος συνέβαλε στη δημιουργία του βίντεο.
Εξήγησε πως η γυναίκα δεν είχε ούτε αίμα, ούτε ανθρώπινα μέλη μέσα στη σακούλα, αλλά λάδι, το οποίο και χύθηκε στον δρόμο. Και ο άνδρας δεν ήταν φυσικά απαγωγέας, αλλά πατέρας του παιδιού, που προσπαθεί με κάποιον τρόπο, να ελέγξει τον θυμωμένο γιο του. Όπως πρόσεθεσε τέλος ο χρήστης Russki Ripoff, η μουσική προστέθηκε από έναν καλλιτέχνη για να προσθέσει μεγαλύτερο μυστήριο.

@brandonspam_ watch till the end😳🤝 @tshirts.style🛒✅ ♬ original sound - Brandon Conner

Το αρχικό βίντεο δεν είχε μουσική, αλλά αφού άρχισε να γίνεται viral, αποφάσισε να προσθέσει μια, ώστε να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Και τα κατάφερε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb