Νέα

Ο Steve Martin κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τη συμπρωταγωνίστριά του σε γυρίσματα ταινίας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2023

Ο Steve Martin κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τη συμπρωταγωνίστριά του σε γυρίσματα ταινίας

Oκωμικός Steve Martin κατηγορείται για σωματική βία, για ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη το 1986 στα γυρίσματα της ταινίας «Little Shop of Horrors».

Συγκεκριμένα, η συμπρωταγωνίστριά του -και ηθοποιός του «Harry Potter»- Miriam Margolyes κατήγγειλε ότι σε μια από τις κοινές σκηνές τους ο Martin έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο με την ερμηνεία του, ρίχνοντάς της αληθινή γροθιά.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε έκπληκτος για την κατηγορία: «Θυμάμαι ότι είχαμε καλή επικοινωνία ως επαγγελματίες ηθοποιοί. Αλλά όταν υπονοείται ότι της έκανα κακό ή ότι ήμουν κατά κάποιον τρόπο απρόσεκτος στις επικίνδυνες σκηνές, πρέπει να αντιδράσω. Θυμάμαι να παίρνω ακραίες προφυλάξεις για την ψεύτικη γροθιά – τις ίδιες που θα έπαιρνα σε οποιαδήποτε παρόμοια σκηνή».

Το μέρος του πήρε και ο σκηνοθέτης Frank Oz: «Πάντα γυρίζω τις σωματικές σκηνές σε αργή κίνηση. Σε αυτή τη σκηνή υποτίθεται ότι θα υπήρχε μια ψεύτικη γροθιά. Είναι παράξενο αυτό που λέει. Δεν ταιριάζει στον Steve που γνωρίζω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Ήταν ανέκαθεν επαγγελματίας και σεβόταν τους πάντες στα γυρίσματά μου».

Ποια είναι όμως η δράση στην επίμαχη σκηνή: Ο Martin παίζει τον οδοντίατρο Orin Scrivello και η Margoyles τη νοσοκόμα του. Στη διάρκεια του τραγουδιού «Dentist!» ο οδοντίατρος ρίχνει γροθιά στη νοσοκόμα και κοπανάει την πόρτα στο πρόσωπό της.

Όπως υποστήριξε η Margoyles στη νέα αυτοβιογραφία της: «Όλη μέρα με κοπανούσαν πόρτες που άνοιγαν πάνω στο πρόσωπό μου. Δέχτηκα επανειλημμένα γροθιές και χαστούκια από έναν Steve Martin που ήταν σκληρός και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη -ίσως ακολουθούσε τη μέθοδο [του Στανισλάφσκι]– με αποτέλεσμα να επιστρέφω σπίτι με φοβερό πονοκέφαλο».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb