Dolce Vita

3 απλές συμβουλές για ευκολότερο ξεπακετάρισμα στη μετακόμιση

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2023

3 απλές συμβουλές για ευκολότερο ξεπακετάρισμα στη μετακόμιση
Photo by Kadarius Seegars on Unsplash

Η μετακόμιση είναι κάτι το θετικό. Καινούργιο σπίτι, καινούργια γειτονιά, καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο το ξεπακετάρισμα είναι ένα πράγμα που όλους τους αγχώνει, αφού το βλέπουν βουνό.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βάζεις όλο σου το σπίτι σε κούτες και να το μεταφέρεις αλλού. Είναι κουραστικό, αλλά αξίζει τον κόπο. Το πακετάρισμα όμως και το ξεπακετάρισμα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μερικές συμβουλές για να γίνει πιο εύκολο στη μετακόμιση, θα μας βοηθήσει να το κάνουμε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Βάλτε τα κουτιά στα αντίστοιχα δωμάτια

Με τη μετακόμιση οι κούτες μπορεί να είναι κλειστές στο σπίτι για ημέρες ή εβδομάδες. Μπορεί όμως να μειώσεις τον χρόνο τοποθέτησης των αντικειμένων αν βάλετε από την αρχή τις κούτες στο αντίστοιχο δωμάτιο. Γράψτε πάνω στις κούτες το όνομα του δωματίου για μεγαλύτερη ευκολία και όταν έρθει η ώρα θα γίνει απλούστερο.

Προτεραιότητα στα εύθραυστα και τα τρόφιμα

Μην αφήνεις τα εύθραυστα αντικείμενα για πολύ καιρό στις κούτες γιατί μπορούν να υποστούν ζημιές. Οπότε ξεκίνησε από τα φωτιστικά και τα πιάτα της κουζίνας. Αν πάλι έχεις τρόφιμα τα οποία μπορεί να χαλάσουν, τοποθέτησε τα στο ψυγείο και στα ράφια. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.

Βγάλε από τις κούτες ότι χρησιμοποιείς πιο συχνά

Υπάρχουν αντικείμενα που αποχωριζόμαστε πιο εύκολα. Μόλις μπούμε σπίτι θα τα αναζητήσουμε άμεσα. Αυτά μπορεί να είναι φάρμακα, σαπούνι, διάφορα gadget κ.α. Κάντε μια λίστα από αυτά και βάλτε τα σε ένα σημείο ώστε να μη δυσκολευτείς να τα βρεις.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb