Παράξενα

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τις τρεις πιο αηδιαστικές συνήθειες των επιβατών


Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2023

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τις τρεις πιο αηδιαστικές συνήθειες των επιβατών

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τις πιο αηδιαστικές συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα.

Πρώτα, η αεροσυνοδός Natalie Magee ξεκινάει με την πιο αηδιαστική συνήθεια από όλες που έχει να κάνει με την τουαλέτα: όταν οι επιβάτες δεν πλένουν τα χέρια τους. Κάτι που μάλλον είναι συνήθεια που έχουν και στο σπίτι, όπως λέει.

«Υπάρχουν τόσα πολλά αηδιαστικά πράγματα από την τουαλέτα, όπως όταν οι άνθρωποι δεν κλείνουν την πόρτα του μπάνιου ή αφήνουν ένα χάος τελειώνοντας στο μπάνιο. Επίσης όταν μπορείς να ακούς το καζανάκι αλλά στη συνέχεια δεν ακούς το νερό στο νιπτήρα, τότε ξέρουμε ότι δεν έπλυναν τα χέρια τους».

Σύμφωνα με τη Natalie, οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν πότε οι επιβάτες δεν έχουν δείξει τη δέουσα επιμέλεια στην τουαλέτα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η υγιεινή των χεριών που ενοχλεί την Natalie και τις συναδέλφους της στο αεροπλάνο.

Όπως αποκάλυψε μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες σηκώνονται να πάνε στην τουαλέτα αλλά έχουν βγάλει τα παπούτσια τους. «Σας παρακαλώ, μην βγάζει κανείς τα παπούτσια του ποτέ! Είναι αηδιαστικό».

«Θα μας άρεσε αν οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν τον χώρο στο αεροπλάνο σαν το σπίτι τους και ήταν σωστοί και έδειχναν σεβασμό» λέει η ίδια.

Παλαιότερα η ίδια είχε επισημάνει ότι μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες ατμίζουν στο μπάνιο. Χαρακτήρισε δε, αυτούς τους επιβάτες «ύπουλους καπνιστές». Σε γενικές γραμμές, όπως λέει, οι άνθρωποι έχουν πολύ θράσος όταν πρόκειται να πετάξουν με αεροπλάνο.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb