ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει λόγος που αυτή η ταινία είναι στα top του Netflix

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 05, 2023

Υπάρχει λόγος που αυτή η ταινία είναι στα top του Netflix
@Netflix
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, υπάρχει και λέγεται Bill Burr. Γιατί όχι μόνο είναι γνωστός στους θεατές της πλατφόρμας μέσω των comedy specials του, αλλά κι επειδή μπορεί να παίξει και ρόλους. Και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ταινία «Old Dads» λοιπόν, τρεις μπαμπάδες προσπαθούν να προσαρμοστούν λοιπόν σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και δεν σταματάει πουθενά. Νεαροί CEO αλλά και διευθύντριες σχολείων που εξουσιάζουν τους γονείς , είναι μόνο μερικά από αυτά που τους συγχύζουν και δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Μαζί βέβαια με τον Bill Burr είναι και δυο ψημένοι ηθοποιοί, ο Bobby Cannavale και ο Bokeem Woodbine, που τον παρασέρνουν με τον τρόπο τους σε μια παράσταση πιο κοντά στην υποκριτική τέχνη απ’ ότι συνήθως. Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας βέβαια υπάρχει παντού και θα τον λατρέψετε για ακόμα μια φορά.

Ο δεύτερος λόγος που η ταινία αυτή είναι στα top εκτός από τον Bill Burr, είναι η ταύτιση που ίσως νιώσουν όχι μόνο όσοι είναι πατεράδες σήμερα άνω των 40, αλλά και εκείνη που ζουν τη ζωή τους με έναν πιο old school σκεπτικό (και λίγο political incorrect) και που βλέπουν πολλές από τις αλλαγές τουλάχιστον υπερβολικές. Το κάνει η ταινία, με την απαραίτητη προσοχή πάνω από αυτό το λεπτό θέμα.

Δείτε την λοιπόν, έχει πλάκα, έχει τον Bill Burr αλλά και ένα δίλλημα για το πως θα θέλαμε να είναι ο κόσμος στο μέλλον, με ποιες ηθικές διαχρονικές αξίες και ποιες νέες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb