Παράξενα

Το viral «κόλπο» όπου κάποιοι βάζουν το χαρτί υγείας στο ψυγείο τους

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 10, 2023

Το viral «κόλπο» όπου κάποιοι βάζουν το χαρτί υγείας στο ψυγείο τους
Photo by Anastasiia Chepinska on Unsplash

Αν οι μυρωδιές στο ψυγείο σας σάς ενοχλούν, τότε υπάρχει μια viral λύση. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βάλετε μέσα στο ψυγείο κάτι παράξενο, που δεν φανταστήκατε ποτέ ότι θα ταίριαζε εκεί μέσα.

Πολλοί χρήστες του TikTok, παίρνουν όρκο ότι βάζοντας ένα χαρτί υγείας μέσα στο ψυγείο, βοηθά πολύ ώστε αυτό να μυρίζει πιο όμορφα. Ναι, καλά διαβάσατε. Το χαρτί υγείας δύναται να μαζέψει την υγρασία που υπάρχει στο εσωτερικό του ψυγείου σας.

Μπορεί σαν θέαμα να μην είναι το καλύτερο, αλλά ένα ρολό χαρτί υγείας μπορεί να εξαφανίσει τις δυσάρεστες μυρωδιές από διάφορα τρόφιμα που έχετε ξεχάσει μέσα στο ψυγείο. Μαζεύει πολύ καλά την υγρασία μέσα στο ψυγείο, η οποία ευθύνεται για την ανάπτυξη μούχλας και μυρωδιών, όπως γράφει η nypost.com.

Ίσως η μαγειρική σόδα να είναι μια πιο «φυσιολογική» λύση, όμως το χαρτί υγείας θα σας σώσει από μια δύσκολη στιγμή, αφού πάντα υπάρχει στο σπίτι σας. Απλώς θα πρέπει να θυμάστε, ότι η μαγειρική σόδα θέλει αλλαγή κάθε τρεις μήνες, ενώ το χαρτί υγείας κάθε τρεις εβδομάδες.

Ο τρόπος για να το κάνετε είναι απλός. Πάρτε ένα αχρησιμοποίητο χαρτί υγείας, βάλτε το στην πίσω πλευρά του ψυγείου, μακριά από ότι θα μπορούσε να το βρέξει και κρατήστε το εκεί για τρεις εβδομάδες.

@smartfoxlifehacks Have you ever tried THIS? 😱🦊 #lifehack #tipsandtricks #toiletpaper #fridge ♬ original sound - Smart Fox Lifehacks
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb