ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο επηρεάζεται η γυναικεία λίμπιντο από τον ύπνο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2023

Πόσο επηρεάζεται η γυναικεία λίμπιντο από τον ύπνο
Photo by Kinga Howard on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εpωτικη διάθεση της γυναίκας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Και σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο ύπνος είναι ένα πολύ σημαντικό από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ύπνος όμως μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να ανακτήσει τη χαμένη της λίμπιντο, αφού οι ειδικοί λένε ότι ο ύπνος μπορεί να αποδειχθεί «γιατρικό» ως προς αυτή.

Οι ερευνητές εξέτασαν τη σχέση του ύπνου και την εpωτικη διάθεση σε μια ομάδα γυναικών και το συμπέρασμα που έβγαλαν ήταν πως η επαρκής ξεκούραση είναι απαραίτητη ώστε μια γυναίκα να έχει μια σeξουαλική ζωή που την ικανοποιεί. Για κάθε ώρα ύπνου, για παράδειγμα, παρατηρήθηκε μια βελτιώσει της τάξεως του 14% στα επίπεδα της εpωτικής διάθεσης των γυναικών.

«Η επίδραση του ύπνου στη λίμπιντο και την εpωτική διέγερση δεν έχει λάβει τη δέουσα προσοχή στο πεδίο της έρευνας. Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις δύο αυτές παραμέτρους της σeξουαλικής ζωής των γυναικών», δηλώνει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδα συμπληρώνοντας πως «τα αποτελέσματα της μελέτης δεν υποδεικνύουν απαραίτητα ότι ο περισσότερος ύπνος είναι πάντα ευεργετικός, απλώς είναι σημαντικό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να απολαύσει όσο ύπνο χρειάζεται το μυαλό και το σώμα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb