ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2024

Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Πάνο Βλάχο: «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον χαμό που έχει γίνει από προχθές με τον Πάνο Βλάχο και τη σημερινή απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε, συζήτησαν σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγινε έξαλλος με τον ηθοποιό και ξέσπασε στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι! Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν “φασισμός με αγγελικό πρόσωπο”. Είναι φασιστικά αυτά που λέει».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb