Νέα

Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα: «Δεν μπορώ να το χειριστώ»


Δημοσίευση ΜΑΡ 21, 2024

Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα: «Δεν μπορώ να το χειριστώ»

Βούρκωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο άκουσμα όσων είπε ο Δημήτρης Πλακιάς, ο θείος των δίδυμων κοριτσιών που «έχασαν» τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το δυστύχημα, μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς είπε: «Για εμάς ο πρώτος χρόνος από τότε που χάσαμε τα παιδιά μας έκλεισε χθες. Ήταν μεγάλη ασέβεια που έλειπαν χθες βράδυ βουλευτές από την Ολομέλεια, έπρεπε να είναι και οι 300 εκεί. Είδαμε τον κύριο Βορίδη να μας κουνάει το δάχτυλο, ντροπή».

Ολοκληρώνοντας το διάλογο με τον κ. Πλακιά ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του είπε: «Ξέρετε τι γίνεται; Δε μπορώ να το χειριστώ ακόμα δημοσιογραφικά και ανθρώπινα μετά από έναν χρόνο. Και κάποιοι βγαίνουν και κουνάνε δάχτυλο επικοινωνιακά».

«Ξέρετε κάποια στιγμή όλοι αναμετριόμαστε με τη σκιά μας. Και όσο δεινός ρήτορας και να είσαι, όσο ικανός πολιτικός, δεν μπορείς να βάζεις πάνω από το συναίσθημα αυτών των ανθρώπων το πολιτικό κόστος και το πώς δε θα χάσουμε ψήφους. Εγώ δε μπορώ να το χειριστώ δημοσιογραφικά και απορώ με εσάς πώς τολμάτε να το διαχειρίζεστε επικοινωνιακά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κλείνοντας το θέμα ο παρουσιαστής του «Πρωινού» είπε: «Θα αλλάξω θέμα, δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb