Νέα

Κόλαφος ο Νίκος Παππάς για Βαγγέλη Περρρή: «Εκθείαζε τον `Καιάδα` της Χρυσής Αυγής, εύχομαι να μη με καλέσει ποτέ στην εκπομπή»


Δημοσίευση ΑΠΡ 22, 2024

Κόλαφος ο Νίκος Παππάς για Βαγγέλη Περρρή: «Εκθείαζε τον `Καιάδα` της Χρυσής Αυγής, εύχομαι να μη με καλέσει ποτέ στην εκπομπή»

Μια μεγάλη κόντρα έχει ανοίξει μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και των δυο συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλη Περρή και Τάσου Τεργιάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», απάντησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ανέφερε ότι αν ψάξει κάποιος στις αναρτήσεις του στα social media θα βρει τη φωτογραφία, στην οποία δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε δημοσιογράφους.

«Δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου καμία ανάρτηση. Ο Βαγγέλης ο Περρής έφερε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του και τον εκθείαζε άρα καταλαβαίνεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκει. Εύχομαι να μην με καλέσει ποτέ στην εκπομπή του, γιατί δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο. Έχει και τον άλλο τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια (εννοεί τον Τάσο Τεργιάκη) που προσπαθεί συνέχεια να με αποδομήσει, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος δε μασάει. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Έχουν μια κατεύθυνση, μια στρατηγική, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος αξιολογεί σωστά, κρίνει και τους κατατάσσει εκεί που πρέπει. Υποκριτικά μπορούν να έρθουν να σε χαιρετήσουν, αλλά δε θα τα πουν μπροστά μου για το καλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb