Νέα

Ανδρικά παπούτσια Tommy Hilfiger. Ποια σχέδια αξίζει να έχετε στην ντουλάπα σας;


Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2024

Ανδρικά παπούτσια Tommy Hilfiger. Ποια σχέδια αξίζει να έχετε στην ντουλάπα σας;

Είστε πολυάσχολοι και προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία μεταξύ δουλειάς, κοινωνικών υποχρεώσεων και ίσως κάποιων εξορμήσεων στη φύση; Τότε η ντουλάπα σας οφείλει να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, τόσο στο κομμάτι της ένδυσης όσο και στο κομμάτι της υπόδησης.

Η Tommy Hilfiger είναι ένα από τα λίγα brands που μπορεί ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτή την πρόκληση. Η συλλογή της Tommy προσφέρει επιλογές για κάθε περίσταση είτε αυτή είναι επίσημη, είτε είναι casual. Μπορείτε να βρείτε σχέδια διαχρονικά κλασικά, μοντέρνα και άνετα που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σας.

Άνεση και κλασικό στυλ με μοκασίνια και loafers

Loafers

Ένα ζευγάρι loafers δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα κανενός άντρα. Τα loafers της Tommy Hilfiger είναι μια επένδυση, καθώς πρόκειται για έναν διαχρονικό τύπο παπουτσιού που δεν πρόκειται να βγει ποτέ εκτός μόδας. Φτιαγμένα από ποιοτικό δέρμα και διαθέσιμα σε χρώμα μαύρο και καφέ, είναι σίγουρο πως θα εξυψώσουν οποιοδήποτε casual σύνολο.

Μπορείτε να τα φορέσετε σε γάμο ή βάφτιση άλλα και στο γραφείο. Είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε κάποιο επίσημο υπόδημα που θα είναι άνετο και θα μπορεί να φορεθεί επίσης για casual εμφανίσεις. Είναι κατάλληλο για το καλοκαίρι και μπορεί να συνδυαστεί με βερμούδα ή υφασμάτινο παντελόνι.

Μοκασίνια

Τα μοκασίνια είναι ακόμα πιο άνετα και μπορούν να φορεθούν σε ποικίλες περιστάσεις. Η Tommy Hilfiger σας προσφέρει κλασικές επιλογές από suede ή δέρμα, με κορδόνια ή χωρίς. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με υφασμάτινο παντελόνι, με τζιν ή με βερμούδα. Είναι δροσερά και μπορούν να φορεθούν άνετα όλο το καλοκαίρι.

Εσπαντρίγιες και σανδάλια για ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές

Σανδάλια

Αν δεν είστε λάτρης των υψηλών θερμοκρασιών το καλοκαίρι, τα σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η Tommy Hilfiger σας προσφέρει αρκετές εναλλακτικές, για να διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν. Μπορείτε να βρείτε από τα κλασικά δερμάτινα σανδάλια μέχρι αθλητικά σανδάλια που παρέχουν καλύτερη υποστήριξη στην καμάρα του ποδιού.

Εσπαντρίγιες

Για τις περιστάσεις που δεν μπορείτε να φορέσετε τα σανδάλια ή για εσάς που δεν είστε φαν τους, υπάρχουν οι εσπαντρίγιες. Η Tommy Hilfiger προσφέρει επιλογές κλασικές και μοντέρνες, με υφάσματα που αφήνουν το πόδι ν’ αναπνέει και με αναπαυτικές σόλες. Ένα ανάλαφρο παπούτσι που μπορεί να σας συντροφεύσει στις διακοπές, και όχι μόνο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δένουν αρμονικά μ’ ένα λινό παντελόνι και ένα φαρδύ πουκάμισο.

All Time Classic: Λευκά πάνινα sneakers με iconic Tommy Hilfiger stripes

Ή αλλιώς, τα παπούτσια που θα λατρέψετε και όλοι θα αναγνωρίζουν τι φοράτε από μακριά. Τα χρώματα στο σήμα της Tommy Hilfiger προέρχονται από την αμερικάνικη σημαία. Μόλις κάποιος αντικρίσει το άσπρο, το μπλε και το κόκκινο στο σήμα καταλαβαίνει αμέσως για ποιο brand πρόκειται.

Αν λοιπόν είστε fan της Tommy, τα παπούτσια με τις χαρακτηριστικές ρίγες δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα σας. Φορέστε τα καθημερινά με πολλούς συνδυασμούς, όπως τζιν και κάποιο t-shirt, ή με υφασμάτινο παντελόνι και πόλο μπλουζάκι. Το πανί τα καθιστά εξαιρετικά δροσερά και η χοντρή τους σόλα εξαιρετικά άνετα.

  • Τι να θυμάστε:
  • Η Tommy Hilfiger σας προσφέρει ένα τέλειο μίγμα κλασικού και μοντέρνου χωρίς να στερείστε την άνεσή σας.
  • Επενδύστε σε κλασικά σχέδια που δε βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας όπως loafers, μοκασίνια και λευκά sneakers.
  • Αφεθείτε στη ανεμελιά του καλοκαιριού με τα σανδάλια και τις εσπαντρίγιες χωρίς να αποχωρηστείτε το στυλ σας.
  1. Με τις επιλογές που σας δίνει η Tommy Hilfiger μπορείτε ν’ ανανεώσετε τη ντουλάπα σας με κλασικές και μοντέρνες προσθήκες, ώστε να μπείτε δυναμικά στο καλοκαίρι. Διαλέξτε το ζευγάρι (ή ζευγάρια) Tommy Hilfiger από το epapoutsia.gr και ξεκίνήστε το καλοκαίρι σας με στυλ!
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb